NAJ depresivne kocky!!!

karco

asd: limp bizkit? na tom som volakedy dost fical. a text si obcas stiahnem aj ja, ked ide o peknu skladbu. Inak RHCP su dobri.

asd

lebo nas zavadzas - najprv povies, ze nikoho nemas a potom ze to su tvoji priatelia. Ale uz sa nehadajme - mavam bielou zastavkou :))

karco

brunca: neviem co by som ti poradil takto narychlo, neviem o com si pisete, suhlasim ze mu to napis priamo ukonci to nejakou vetou, kde mu das jasne najavo, ze komunikacia medzi vami skoncila. ak je agresivny voci tebe treba to urcite ukoncit. snad ho nepoznas osobne. a ty takto veselo rozdavas maily, ked ti potom pisu takyto ludia? este ma napada, ma ta tvoja schranka funkciu antispam?

brunca

pocuvaj mala kefa co ta je do toho kolko ja mam priatelov?:-))) ja sa ta na to tiez nepytam :-)
no uz nastastie skoncili to bola rychlovka.

asd

ved si teraz pisala, ze nikoho nemas a zrazu sa tu na mna osopis, ze su to tvoji priatelia. A v sucasnosti sa pod pojmom priatel rozumie frajer. Tak potom ich mas niekolko!!!? Hej karco, nepis maily ale sem - to je rozkaz!!!

brunca

pocuvaj mala kefa nevrhaj sa na mojich priatelov-ty mas svojho a potom zas vsetci zduchnu na maily a nebude tu nik!!!
nie pri mne nie su ale vedla a dost to pocut neviem co tak vrieska :-)))

karci napis mi to kludne bud tu alebo do mailu,cim viac mudrych rad tym lepsie!!!