tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
bola som teraz v obchode a si ma vkuse obzeral jeden chlap - daky robotnik. Bol si kupit mliecko a rozky a Marsky.
nic. Len mam nervy z tohto blbeho PC. Idem na siestu. Volako divne mi vrci comp - moze to byt tym, ze je od rana zapnuty???
asd ty si este tu?super? kiez by asd,kiez by...
co mas nove?
karco netreba nic skusat. A brunca, kde to ty behas po neznych milovaniach?!
brunca: boze, zas som to zle precital. nie mail som este neposlal, ale poslem.
brunca:no ja som to myslel tak, ze naozaj si. vecer by som tu mal byt. na mail urcite odpisem.
asd: daj mi link ta stranku. ja to skusim, ze co to bude robit.
karco dakujem krasne za pekny kompliment- ze inteligentna blondina,len neviem ako to mam vziat ked tam bol smailik?:-)
neviem o com prave tocite ale uz vas budem musiet opustit karco poslal si mi mail? skus ak budes moct sem kuknut aj vecer-dufam budeme kecat a dufam ze dojde aj giv.majte sa musim bezat- tieto vianocne piesne mi uz riadne lezu na nervy-dookola tie iste-hrozne!
pa.cmuk.
ved som to tam skusala ulozit, ale neslo to. Tak som skusala word, skopcilo mi len jeden riadok z tablatury. Tak som skusila wordpad a skopcilo to pekne, preto.
ale preco to ukladas do formatu rtf? tak to uloz v poznamkovom bloku. ten to ulozi do formatu txt, a ten musis otvorit snad na kazdom compe.
neviem ti to vysvetlit karco. Uz to nahajme tak a word mam ;-)