tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
ok karco
stastne a vesele vsetkym. to pre pripad, ze by som sa tu zajtra neukazal.
ahoj bruni. dostal. aj ti odpisem. len dnes som out of power.
dinuska odpust ale musim
karco dostal si mail???
no moja-takto som na tom bola ja vcera- este horsie-to sem radsej ani pisat nejdem-ale naslo sa tu par ludi,ktori mi pomohli za co im neskutocne dakujem. takze neuzatvaraj sa do seba-ale napis to sem.vyriesime to - neboj. nic nie je take zle ako sa ti to teraz zda!!!
tvoj prispevok 11:26 akoby som pisala sama.nie si jedina.aj ja vianoce nenavidim-takze vitaj v klube.
nie zajtra ale napis hned-ak sa da a chces.necakaj kym to bude este horsie.
dobrá duša som chcela napísať tebe,a napísala som ho do mena,vidíš som na nič ,ale uplne
brunuška napíšem možno zajtra,dnes nie som schopná ničoho,idem radšej do postele.Som proste jedna blbá a neschopná baba,ktorá všetko pokazí,ani normálny vzťah si nevie udržať.Je to asi tak,som človek -problém.Som v takej depresii,že nič dnes nevládzem.A Vianoce nenávidím.Ahoj.
tak dinuska-ospravedlnujem sa ja tebe- nie ty mne.ale takych tu uz bolo co im tato tema vadila.
prepac moju reakciu-asi preto ze mam take obdobie ako ty.
ak chces tak napis viac-aby to nebolo len o mailoch:-)inak aj z toho mame poniektory depku ze nechodia ako maju.
takze si sa rozplakala?vsak keby si si precitala celu tuto temu...tak neviem ci by si plakala alebo by si sa smiala. a co sa ti stalo???
predstav si ,podarilo sa ti ma rozplakať,doteraz som nemohla.Aj zlé je na niečo dobré.