viete je tu taky problem, nemam ju rada preto lebo mu vkuse riadi zivot, mame vztah na dialku takze nemozeme byt az tak casto spolu...nebyvame este spolu, a ona mu stale rozkazuje a ked chcem byt uz konecne s nim zrazu mu jeho ctena maminka nieco narozkazuje a on ju musi posluchnut.... takze nam to nevyjde...na dalsi den alebo nebodaj este dalsi tyzden alebo 2 a nepviem ze sa to stane raz zacas. ale zakazdym. no pritom ked som s nim u nich doma tak ona by mi zniesla aj modre z neba... minule som jej aj volala ci musi spravit to a to lebo sme spolu dlho neboli a ona bola cela natesena ked som jej volala. a nic sa nevyriesilo: "iba ano musi ist tam som mu to povedala no ved neboj ja ti poviem keby ta klamal" co mam robit? hrozne ho milujem a robim pre neho veci ktore by ina podla na nespravila,viem ze miluje aj on mna..ale v ich rodine to funguje proste tak a ja sa s tym neviem zmierit nikedy ma to prestzava bavit.. ale nechcem si ani pripustit ze by sme sa rozisli.. uz sme spolu celkom dlho..len, vkuse mu nieco prikazuje dava nejaku robotu prave vtedy ked mame byt spolu.. ja uz neviem som z toho chora.. ako sa mam s tym vyrovnat? ked chceme byt tak velmi spolu..uz som si aj myslela ze sa chce so mnou rozist a potom to zahra akoze to kolo jeho rodicom.. a tak..ale rozplakal sa pri mne vyprosikal ma ze to nieje tak, a neche ma stratit.. a dalsie tie sladke reci...ako sa mam s tym vyrovnat konecne? neviem ci sa mi to niekedy podari ale ked nemozeme byt spolu tak je to hotove peklo :(som z toho chora na nervy. a jeho rodicia nevedia pochopit ze chceme byt spolu,ved tiez boli mladi :( ani neviem ako sa mam s nou o tom porozpravat...
nemam rada jeho matku, no ona mna hej...
pochop aj jeho matku.neveim kolko mas rokov,ale asi nie nad 25 a viac.Ale vsetko sa zmeni ka budete spolu byvat.Do vtedy nic nezmenis akurat ak budes vystupovat voci jeho matke tak si to u neho pokazis.