dobry.asi pred 2 tyzdnami osm dostala hnacku,ale mala som ju tak,ze jeden den ano,druhy den nie.uZ MI TO PRESlo,tak som sa potesila a asi tyzden na to ,teda vcera ma zacalo strasne boliet bruchom,bubla mi v nom,mam krce,citlive,stiahnuty zaludok.tA BOLEST MA uz dnes rozplakala,sla som ku doktorke a ta mi dala len espumisan,ktory nezabera.nemate niekto skusenosti s niecim podobnym?teraz neviem ci je to viroza,porucha travenia,alebo nieco so zaludkom...
Problemy so zaludkom, travenim...
nam vyborne zabera harmancekovy cajik....a este lepsie dubova kora a orechove listy(kupujem v lekarni)
Kup si v lekarni probiotika. Najlepsie su probio fix, alebo bio gaja. Poradil mi to gastroenterolog.
Su dost drahe, ale zarucene pomahaju. Davkovanie je tam napisane podla potiazi.
Ten prasok, co pisala pati_93 bol asi smecta, dava sa to pri bolesti brucha a hnackach, je to nieco podobne ako krieda, ale da sa to vypit.
Ja vsak odporucam probiotika.
nieco podobne som zazila presne pred rokom a teraz sa mi to znova zrejme vratilo... velke bolesti zaludka, nechutenstvo, oci by aj jedli, ale nedostanem to do seba... krce - dost casto... zvysena unava a bolesti svalov. Predpisali mi nejaky prasok, nepamatam sa presne co to bolo, ale bolo to na precistenie criev, no zeby mi to pomohlo nemozem povedat. ta bolest trvala asi 2 mesiace, zistili mi rekorne nizku hodnotu vapniku v krvi, na co som mala rozkazane okamzite a zrychlene ju doplnit - kupila som si nieco ako sumienkove kalcium, ...bola to taka krabicka a v nej asi 50 alebo tak nejako sackov, ktore som si pridavala do vody a hned vypila. Potom mi uz aj z toho bolo zle, ale zaberalo to... tiez mi vraveli, ze na vine moze byt aj bolest chrbtice, co mam tiez casto - no ja neviem...
Dobrý deň, potrebujem radu. Mam 2 ročnú dcéru, ktorá má 8kg. Už týždeň nechce skoro nič jesť, a piť. Ak niečo zje chytá sa akokeby za prsia a keď sa jej spýtam, čo ju bolí ukáže mi presne to miesto.V pondelok mala 39 tepl., na druhý deň sme išli k lekárke. Zobrala jej krv a kázala moč. Z krvy jej zistili nižšie železo aj ostatné hodnoty, neviem presne aké, informovala som sa len telefonicky. V pondelok idem pre nejaký sirup. Myslíte, že by to nechutenstvo mohlo byť spôsobené bolesťou na žalúdku?Moč sme ešte neodovzdali,dcéra odmieta spolupracovať.
Poruchy travenia su drvivou vacsinou sposobene nedostatkom kyselin v zaludku, enzymov, vlaknin alebo probiotik v crevach.
To,vsetko mozno doplnit.
Rychle precistenie criev vyzaduje lyzicu psylia, asi 15 kapsul collostra(7 gramov) zamiesat dobre, zaliat vodou a rychlo vypit. Po dvoch hodinach zobrat silnu probioticku zmes.
Opakovat v 8 hodinovych intervaloch, kym hnacky neprejdu a crevo sa zakultivuje len uzitocnymi probiotikami.