Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je zalubeny?

jajka001_

hej da sa klamat ocnym kontaktom. nechaj nevsimaj si ho alebo len tak trochu, nech sa ti on prvy prihovori ak ma zaujem. ked ho dobre nepoznas a nevies co je zac.

simmonna

My vlastne spolu nechodime, iba do skoly. Uz som sa predtym sklamala, ked som si myslela, ze chlapec po mne ide a potom som zistla, ze som si to asi iba nahovarala. Ten ocny kontakt tu je. Ked sa na neho pozriem, hoci nahodou, stale je jeho pohlad na mne. Zapozera sa mi do oci a pritom trochu pootvori alebo ma trosicku pootvorene usta. To robi uz davnejsie, ale predtym sa mi nepacil. Az teraz sa mi zacina pacit, ale zas som nervoznejsia, ked som pri nom. Strasne sa potom hanbim a cervenam, az sa mi zda, ze sa trasiem a ze si to vsimol, ale pokial po mne nejde, bolo by to hlupe a trapne, da sa klamat ocnym kontaktom?

nestea

podla mna ak chlapec lubi tak chce byt s tou vysnivanou casto a skoro stale aj keby ste nic nehovorili... ja zo zaciatku s priatelom som sa nerozpravala. no teraz sa predbiehame kto prva a kolko povieme :D ale zozaciatku nam nebolo treba slova len pekne pohlady stacili :)takze ak sa vidite casto on ta vacsinou volava niekam.. a ked ho ty zavolas tak si najde cas hocikedy a s radostou chce byt s tebou, a to vlastne aj citis ked sa nikomu pacis te clovek to dava nejakym sposobom najavo