Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomoc chcem prestat fajcit

Príspevok v téme: Pomoc chcem prestat fajcit
kika32

Nemam pevnu volu.Kazdy vecer idem spat s tym,ze od zajtra nefajcim. Rano zase vstanem urobim si kavu a automaticky si dam cigu. Take hluposti ako naplaste mi vobec nepomahaju.Aj ked mam naplast a nieco zjem stale myslim iba na cigaretu. Fajcim dost vela, niekedy aj krabicku denne. Ak sa Vam to podarilo poradte ako na to. Nie je to take lahke ako sa zda povedat si prestanem a hotovo, uz sa mi podarilo aj mesiac vydrzat ale ak som mala nejake problemy,zase som sa vratila k cigarete

hetilok

Fajčil som odjakživa a už som neveril ďalším pokusom prestať fajčiť. Ak by nebolo lekárov, ktorí mi pohrozili problémami, ktoré mi hrozia, ani by som sa nepokúsil s tým skoncovať. Zo začiatku som vyskúšal nikotínové náplaste, no po čase je to veľmi nákladné. Proste, toľko peňazí som utrácať nemohol. Allena Carra som prečítal asi 100-krát. Ale takto míňať som tiež nemohol Nicoin bolo jediné, čo mi pomohlo - -odkaz odstránený-

Alexa12

Za mňa to boli pastilky NiQuitin, vyhovujú mi viac. Potom som mohla znížiť aj množstvo nikotinu- sú slabšie a silnejšie. Ve´d vyskúšaj, za to nič nedáš

Alexa12

Prestat musite najprv vy sami- najdolezitejsie je odhodlat sa :) a potom prichadzaju pomocnici- tabletky, naplaste s nikotinom a pdobne :) tie podla mna pomahaju, ale treba aj chciet!

Nani

Diskusia je na stránke www.ordinace.cz, má už 188 strán a volá sa "Máte někdo zkušenosti s novým lékem Champix?"
Budem sem chodiť každý deň, ak by ste mali nejaké otázky.

Kikna

Ahojte. Takže v Januári budú 2 roky čo nefajčím. A to som fajčila viac ako krabičku denne viac ako 10 rokov. Kúpila som si tiež Champix, ale iba prvú dávku. No poviem vám aj som si poplakala... Iste by to bolo s daľšími dávkami ľahšie. Som rada že nefajčím a dúfam, že už nikdy nebudem.

Nani

Champix predpisuje lekár, ale hradíme si ho my. Nie je to lacné odvykanie, na dva týždne som platila 45-46 eur, čiže mesiac liečby ma vyšiel vyše 90 eur. Ale len prvý mesiac, pretože potom som musela, ako väčšina ľudí, tabletky poliť a užívať miesto celej len pol tabletky. Bývalo mi zle, neviem, či som si to namýšľala, pretože teraz by som mohla jesť tabletky aj dve naraz a nič mi neni.
Je tzv.štartovacie balenie a pokračovacie balenie. Užívanie je veľmi jednoduché, na tabletkách je napísané po dňoch, ako sa majú brať. Teraz Ti napíšem adresu diskusie, ktorá má už veľa strán, a je možné sa z nej všetko o champixe dozvedieť. Môžeš sa aj Ty zapojiť do diskusie, radi Ti odpovedia na každú otázku, ale ja tak isto, takže sa ma hocičo môžeš opýtať.