Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Trombóza

vitavi

Drongo, ak predídeš tvorbe fibrínu, nebudeš sa musieť zaoberať fibrinolýzou, warfarinom ani inými chemickými reakciami. Vylúčením vajec, syrov, údenín, priemyselných a živočíšnych tukov, pečených a slaných jedál zabrániš tvorbe vláknitého fibrínu, jeho zmršťovaniu a spevňovaniu. Zaraď zeleninu, ktorá ti zabezpečí pružnosť a tvojej plazme tekutosť a väzkosť. Dostatok bielkovín sa ti bude tvoriť z celozrnných obilnín doplnených trochou domácej strukoviny. Nesnaž sa jesť priveľa bielkovinovej a tučnej stravy, ľahká strava ťa odľahčí a zbaví problémov.

RNG

Nuz kontrola zrazanlivosti INR jasne urci, ako su tie fibrinolyticke enzymy ucinne. Takze ma velky vyzmam si to dat skontrolovat.
A ked sa lekari v drvivej vacsine nechcu naucit nic od svojich kolegov o liecivom ucinku doplnkov, tak clovek nema nic ine na vyber, nez sa hrat sam sebe na lekara. Nie je to prijemny pocit, lebo sa moze dopustit roznych chyb, ale je to lepsie, ako brat lieky s hromadou postrannych skodlivych ucinkov. Najma ked ich musis brat cely zivot.

llek

Drongo, ked uz si sa chcel zahrat na lekara a rozhodol si sa vysadit wrafarin, tak by si mal vediet, ze warafarin sa bud uziva v terapeutickej davke, teda tomu zodpoveda patricne INR alebo sa vysadi a to uplne a naraz. Vysadzovanie warfarinu postupne je hovadina na n-tu, warfarin ucinkuje ak je v terapeutickej davke, ked je mimo tak je na nic a nechrani ta. A dalsia vec, ked si vysadil pred tzydnom warfarin, tak je na mieste otazka naco si ides dat budci tyzden satnovovat INR?. To ostatne komentovat nebudem

RNG

OK!
Fibrinolyticke enzymy mozno brat lubovolne dlho, podla potreby, aby si zabranil vzniku trombov alebo v pripade ze sa utvorili ich pomoct rozpustit.
Najma Streedoeuropania maju casto vysoku zrazanlivost krvi tj velku hrozbu poraziek a infarktov. A to sa da tymito fibrinolytickymi enzymami podstatne znizit.

drongo

Pozdravujem Ťa RNG, zatiaľ uplynul týždeň čo som odložil warfarín a užívam nattokinazu spoločne so serrapeptazou - opakovane som prekonal trombozu. Cele som to zrealizoval postupne- z dennej dávky 7,5 Mg Warfarinu som postupne po troch dňoch znižoval dávky po 2,5 Mg a Nattokinazu zdávky 3x2000 FU, som sa prepracoval na 3x10 000 FU a Serrapeptazu beriem 3x120 000. Tieto dávky som si zvolil kôli vyššej hmotnosti (160 kg). Podľa Teba stačí 7-10 dní tak vysokú dávku brať? Podľa Teba aký objem Nattoknazy a Serrapeptazy mi bude postačovať na udržiavanie a prevenciu?
Ďakujem
Budúci týždeň idem na kontrolu INR -budem informovať.

Skala

Zdravim chcem sa ta opytat RNG chcem brat natokizanu sice mam len 23 ziadne zdravotne problemy ale chcel by to brat preventivne a velmi dlho ako dlho to mozem brat? Chcem to brat z toho dovodu ze u nas v rodine mame srdcove problemy a ja nechcem cakat kym ma vystre ale chcem nieco brat uz teraz preventivne

moricka

Ahojte, prosim vas uz tyzden ma pobolieva noha (lytko) ako by mi v nej tepalo. neboli ma stale , nemam opuch, mohla by to byt tromboza ? alebo pri tromboze boli noha stale...lebo mna vacsinou na vecer,

RNG

Warfarin nerozpusta tromby, nattokinaza, serrapeptaza a lumbrokinaza ich ale rozpustaju a to uplne bezpecne, zatial co warfarin ma plno postrannych skodlivych ucinkov.
Vyber je ale na vas a nemozete ocakavat , ze vam to lekar predpise alebo poradi, cest vynimkam.
Toto sa na fakulte neuci a tie enzymy su "len" potravinove doplnky, nie lieky.

amanda 23

odporucam uzivat kyselinu listovu v zvysenej forme, vyborny je napr. aj Femibion, sice urceny pre tehotne a dojciace zeny ,ale moj gynekolog mi ho odporuca na tieto problemy brat cely zivot.