Mali sme krásne vymyslený plán na víkend. Vsetko bolo Ok...Vsak to bol moj kamos. Lenže potom ma zrazu ponízil....Pred ludmi, pred mojimi kamarátmi a hrozne zranil moje city... Cítim sa tak trpko....a teraz ani nereaguje na to čo mu hovorím....uplne ma ignoruje.... Ja už vážne neviem čo mám robiť....najradsej by som sa zabila...ale to nemozem.... Nie, niesom nijaká 14 ale mám 19 rokov. Ja vázne neviem co mám robiť.
Ponížil ma pred ľudmi a nereaguje
a pozri,tvoji ostatni kamosi vedia aka si,preto ta maju radi,tak im bude jedno a nezmenia na teba nazor,kvoli tomu ze niekto iny ta urazil/ponizil...
ale netrep :) umriet..kvoli tomu ze ta kamos zradi ? nikto nevravi ze ho mas nenavidiet.. ale ked mu hovoris o tom ako ti ublizil a on ta ignoruje,tak by som velmi zvazila na tvojom mieste,ci stoji za to..lebo Kamarat take nieco nespravi..a ked uz,tak sa aspon ospravedlni
Lenže ja ho mám hrozne rada a nedokážem ho proste začať nenávidieť ani nič podobné,.....chcela by som umrieť.
tak to potom asi nie je spravny kamarat.. na takych ludi kasli a ruky od nich prec..
Proste je jedno ako, ale ponížil. Staral sa do vecí do ktorých je ho nič a navyše sa mi aj vysmial do očí. Asi to neyvládnem.......
A ako ta ponizil?