Váš názor - obvod stehna

zjuzika

zuzic, ja napr vobec necvicim, resp nie stale...malokedy, ale ja vela chodim pesi a tak....ale akoze mne nejde o schudnutie.... ja som chuda aj tak dost

zuzic

zjuzjika vies ked ja si myslim ze sa cvicenim nikdy nedopracujem na vysnivanu vahu.postavu mam zdedenu ide to uz od prapredkov a ja napzaj neviem ci to ma vyznam:( no skusim byt sama so sebou spokojna a zdvihnut sebavedomie ale ako?

marlenkamed

ja mam vysku 166 cm, obvod stehna 49 cm, rovnako ako aj vahu. myslite ze mozem nosit biele uzke nohavice? lebo ja ich obcas nosim, ale ako tak citam, su narocne kriteria na nosenie bielych gati, tak neviem ci im vyhovujem. co myslite? :-)

sade8

presne tak chceme vediet ci to ma nejaky ucinok to snazenie.......tak sa merame, nic neni na tom zle......mozno niekto sa tym nezaobera, dobre, ale mna to zaujima.....tak sa meriam

whee_ee

ja mam 173 cm, obvod stehna momentalne 55cm , kedysi 63 a chcela by som 50-51, uvidime, kolko bude, ked sa dopracujem na vysnivanu vahu:D... a biele gate som si minule kupila a co..nevyzera to zle, jedinu traumu mam z toho, ze mi bude presvitat celulitida, haha, ale aj ta je znacne na ustupe.. :D