Ahojte chcela by som počuť váš názor na či pri výške 160 cm, mám obvod stehna 53, či to nie je veľa, alebo napište aj vy akú máte výšku a obvod stehna.
ďakujem všetkým za váš prispevok
Váš názor - obvod stehna
zuzic, ja napr vobec necvicim, resp nie stale...malokedy, ale ja vela chodim pesi a tak....ale akoze mne nejde o schudnutie.... ja som chuda aj tak dost
moje stehniska maju 49, je to tak akurat, mala som aj viac, ale makala som a podarilo sa mi schudnut
zjuzjika vies ked ja si myslim ze sa cvicenim nikdy nedopracujem na vysnivanu vahu.postavu mam zdedenu ide to uz od prapredkov a ja napzaj neviem ci to ma vyznam:( no skusim byt sama so sebou spokojna a zdvihnut sebavedomie ale ako?
podla mna si biele gate moze dat kazdy kto sa v nich dobre citi, no nie?..
ja mam vysku 166 cm, obvod stehna 49 cm, rovnako ako aj vahu. myslite ze mozem nosit biele uzke nohavice? lebo ja ich obcas nosim, ale ako tak citam, su narocne kriteria na nosenie bielych gati, tak neviem ci im vyhovujem. co myslite? :-)
sandra, vies, ked clovek a sebe pracuje, tak chce vediet, ci ten tuk zlieza;) co je na tom zle?.
vy si meriate stehna? no krista...!!! ufff
ja mam 173 cm, obvod stehna momentalne 55cm , kedysi 63 a chcela by som 50-51, uvidime, kolko bude, ked sa dopracujem na vysnivanu vahu:D... a biele gate som si minule kupila a co..nevyzera to zle, jedinu traumu mam z toho, ze mi bude presvitat celulitida, haha, ale aj ta je znacne na ustupe.. :D