ahojte, chcela by som sa spytat či ma niekto skusenost s lubrigantom durex PLAY O, akoze ma to pomoct k dosiahnutiu orgazmu...len neviem ci by to neboli vyhodene peniaze..
Skusenosť s Durex Play
Ahojte a mozem pouzit tento lubrikant aj vnútorne alebo nie?, ja s priatelkou sme ho skusali neviem ale mne sa zdalo ze priatelka sa nevedela nabazit :)
najlepsi lubrikant je visnovy durex :) chuti a voni ako hubba bubba visnova zuvacka :D.....mnamii :D .....ale je dostat iba v drogerii dm
My sme tiez vyskusali ten durex O a celkom srandovny je,nie ze by nejako extremne napomahal,ale je celkom prijemny,aj ked sa mi zdalo,ze ma kratke posobenie.
noo tak vam dakujem za odpovede :) heeej my sme tiez skusali ten mrazivy..uuuf ako stacilo, neviem co je na tam fajn?:D:D:D nevadii...
Tento lubrikant pouzivame a v pohode. Ale ze by nejako vyrazne pomahal k dosiahnutiu orgazmu tak to nie :))) Jedine co neodporucam je kupovat si Durex lubrikant pre mrazivu rozkos. My sme si ho s priatelom kupili, ze co to bude zac a som myslela, ze budeme plakat. Vystipalo nas to ako nikdy. Nejaky mentol ci co to bolo :)))) Hruza :)))
ja som ho skúšala a nejde tam o nič viac len o to že sa to lepšie šmýka inak žiadne iné zázraky to nespraví
mna by to tiez zaujimalo... :o)
tieto play lubrikanty sú podľa mňa o ničom aspoň pre mňa.my sme skúšali niečo také ako thrill alebo hot, no proste neviem aké efekty to malo mať, ale nakoniec to skončilo fiaskom, nakoľko ma to tak pálilo, takže neodporúčam, ale je to o tom kto je aky citlivy atd