Skusenosť s Durex Play

shaggy

Ahojte a mozem pouzit tento lubrikant aj vnútorne alebo nie?, ja s priatelkou sme ho skusali neviem ale mne sa zdalo ze priatelka sa nevedela nabazit :)

xxxxxx

najlepsi lubrikant je visnovy durex :) chuti a voni ako hubba bubba visnova zuvacka :D.....mnamii :D .....ale je dostat iba v drogerii dm

Slaninnka

My sme tiez vyskusali ten durex O a celkom srandovny je,nie ze by nejako extremne napomahal,ale je celkom prijemny,aj ked sa mi zdalo,ze ma kratke posobenie.

Lia_

noo tak vam dakujem za odpovede :) heeej my sme tiez skusali ten mrazivy..uuuf ako stacilo, neviem co je na tam fajn?:D:D:D nevadii...

sandynka

Tento lubrikant pouzivame a v pohode. Ale ze by nejako vyrazne pomahal k dosiahnutiu orgazmu tak to nie :))) Jedine co neodporucam je kupovat si Durex lubrikant pre mrazivu rozkos. My sme si ho s priatelom kupili, ze co to bude zac a som myslela, ze budeme plakat. Vystipalo nas to ako nikdy. Nejaky mentol ci co to bolo :)))) Hruza :)))

camilkaaaaa

ja som ho skúšala a nejde tam o nič viac len o to že sa to lepšie šmýka inak žiadne iné zázraky to nespraví

čertíček

tieto play lubrikanty sú podľa mňa o ničom aspoň pre mňa.my sme skúšali niečo také ako thrill alebo hot, no proste neviem aké efekty to malo mať, ale nakoniec to skončilo fiaskom, nakoľko ma to tak pálilo, takže neodporúčam, ale je to o tom kto je aky citlivy atd