VZTAH- VEKOVY ROZDIEL

Marek121

Ona mi dost casto dakuje za vsetko,az mi je to blbe. Tesi sa z uplnych malickosti. Ale dost ju trapi to,ze je uz stara a pod.

jajka001_

jasne, ja to vsetko beriem, len je take nezvykle u mladsieho chalana ze to takto vnima :)len som to chcela naozaj pocut.

vera23

prepac ze ti to poviem..ale podla mna vztah strasia zena-maldsi muz nejde...je pravda ze kazdy chlap povie ze ona na tolko nevyzera...to som uz pocula...pretoze zeny chcu niekoho o kho sa mozu opriet, kto ich aj zaobstara..aj fyzicky, teraz jej to nevadi..ale casom bude ...a prepac, mas 23 , a mozno este studujes..ja mam sice 21, ale uz som videla ako dopadli taketo vztahy..pdola mna celkovo aj ked by bola strasia len o 3 roky to nevyjde...ale tak nikdy nevies

Marek121

technecium mas pravdu,vedia co chcu a su rozumnejsie. Ale nechcem urazit mladsie zeny aj tie su pekne.....ale maju nieco do seba aj starsie zeny.

Marek121

ano,paci sa mi. Pacia sa mi starsie zany a ona ani nevyzera,ze ma 39. Niektore starsie zeny co sa o seba staraju,kludne schovaju do vacku oovela mladsie baby. Vnimam sice na ulici pohlady druhych ludi,ale nezaujimaju ma.

ideees

Marek, no ked nie je vydata, je to ok. Nechce babatka?:) Na to pozor...Ja som za to, nech sa mlady zabavi na starsej, skusenej, akoby mal zamotavat hlavu 18tke a odpanovat ju...

jajka001_

a fakt sa ti paci? toto ma zaujima. co sa ti paci na zene v takom veku? v com je zaujimavajsia od tvojich rovesnicok?