Chcem vediet vas nazor na vekovy rozdiel vo vztahu,nemyslim dva tri roky,ale JA mam 23 a ona 39.
VZTAH- VEKOVY ROZDIEL
Ona mi dost casto dakuje za vsetko,az mi je to blbe. Tesi sa z uplnych malickosti. Ale dost ju trapi to,ze je uz stara a pod.
jasne, ja to vsetko beriem, len je take nezvykle u mladsieho chalana ze to takto vnima :)len som to chcela naozaj pocut.
prepac ze ti to poviem..ale podla mna vztah strasia zena-maldsi muz nejde...je pravda ze kazdy chlap povie ze ona na tolko nevyzera...to som uz pocula...pretoze zeny chcu niekoho o kho sa mozu opriet, kto ich aj zaobstara..aj fyzicky, teraz jej to nevadi..ale casom bude ...a prepac, mas 23 , a mozno este studujes..ja mam sice 21, ale uz som videla ako dopadli taketo vztahy..pdola mna celkovo aj ked by bola strasia len o 3 roky to nevyjde...ale tak nikdy nevies
technecium mas pravdu,vedia co chcu a su rozumnejsie. Ale nechcem urazit mladsie zeny aj tie su pekne.....ale maju nieco do seba aj starsie zeny.
ano,paci sa mi. Pacia sa mi starsie zany a ona ani nevyzera,ze ma 39. Niektore starsie zeny co sa o seba staraju,kludne schovaju do vacku oovela mladsie baby. Vnimam sice na ulici pohlady druhych ludi,ale nezaujimaju ma.
no asi sú krajšie, rozumnejšie, vedia čo chcú, skúsenejšie...nestačí to
Marek, no ked nie je vydata, je to ok. Nechce babatka?:) Na to pozor...Ja som za to, nech sa mlady zabavi na starsej, skusenej, akoby mal zamotavat hlavu 18tke a odpanovat ju...
a fakt sa ti paci? toto ma zaujima. co sa ti paci na zene v takom veku? v com je zaujimavajsia od tvojich rovesnicok?
v pohode