mna to dost uraza ked si pozera tie vyretusovane krasky, aj ked som robila kedysi modelku tak si ma vobec nevazi vsetci jeho kamarati idu po mne a on akoby sa za mna hambil a nakonec este zistim na nette na ake stranky chodi... je to normalne??
Je normalne ked priatel pozera nahe zeny na nette??
ešteže to nepozerá na brutte :-)
Na nette určite toho napozerá :-D
A je to normálne, alebo by si bola radšej nech ťa podvádza? Však nech sa pozerá, na čo má oči? Skôr by nebol normálny chlap ktorý nič nepozerá :-D
a vam ostatnym babam to nevadi? vy ste take tolerantne? no on ma bohatu minulost ... no stymi fotkami ma sklamal, aj ked ideme niekam auto sa obzera v mojej pritomnosti po inych ako keby som tam ani nesedela v aute... je mi z toho na grc
tina, vadny by bol, keby kukal na chlapov:) Prsia si kvoli nemu nezvacsuj. Ked ta naozaj lubi, vzrusujes ho kompletne cela taka aka si. Aj s bedarom na nose...Ver mi.
Normalka. Vsetci sa pozerame po iných,skor si myslim ze keby to nerobil tak vtedy by už bol vadny.
to fakt? kvoli nemu si chcem dat zvacsim prsia, furt cvicim, staram sa o seba.. a on tam pozera po inych a bohvie co este.. sa mozem na to vykaslat....
no si uz okukana :DD
u chlapov je to normalne, neries to ...