Viete mi poradit, ako zvysit koncentraciu??, potrebujem sa niekolko hodin denne ucit, a dlho vydrzat aby som to stihla..prosim poradte!!
Ako zvysit koncentraciu na niekolko hodin??pomozte!
ako ne zeby som tu chcel daco propagovat ale su iste pripravky co zvysuju koncentraciu a pozornost
No tie odveci prispevky musime ignorovat.. potrebujem s niekym sa poradit,co je v takej istej situacii ako ja...
ja tiez tak 6,8 hod. s prestavkami, ale potrebovala by som viac, lebo je to rozsiahle.. ako to asi zvladaju ini?! :((
to co je ten plynny kyslik ?
piko piko piko
co studirovat ? tak sest hodin s troma pauzami, ale je to bieda, des, potom ma z tych guarananapjov aj zaludok uz zacne boliet, desperatne, asi nam tu nikto nic mudre nepodari, lebo nikto nema z tychto tu pritomnych take obtiaze ako my asi ...
Tabletky Memo Plus, ginkgo caje...ale podla mna ide o to, ze vsugerovat si, ze to pomaha...
koncentrácia sa dá zvýšiť viacerými spôsobmi:
- východiskovou koncentráciou reaktantov
- teplotou
- katalyzátormi
pomáha plynný kyslík-lepšia činnosť svalov a mozgu...
ved prave, ani guarana nepomaha, ani napoje...alebo len kratkodobo..momentalne uz nie... kolko vydrzis denne ty?,
ja tiez si n emyslim ze som leniva, len nevladze mi hlava, je unavena, zarazam sa teraz tu surfujem na nete, ale to nie je riesenie, to je unava oci, idem si porobit kavy do foroty, ribezloveho povzbudzuj.caju a pojdem studovat - prave to - law, lebo neni vychodiska, ani guaranove zuvacky uz napomahaju, ani povzbudzuj.napoje z kozerviciek, inak svojho casu zaberalo, teraz skoro nula bodov
law, a ako to riesis ty? ja sa teraz snazim sustredit, nie som leniva, len nevladzem :((