chcela by som vediet aky mate nazor na antidepresiva .....
antidepresiva ..ano alebo nie ??
musim ist ..ale vddaka za rady
Hmm...zeby malo pozornosti? Skus sa s nim porozpravat ty. Mozno to pojde zo zaciatko veeeeelmi veeelmi tazko, ale raz sa to musi predsa zlomit a povedat, co ho trapi. Nevies, ci mal priatelku a nahodou sa nerozisli? V tom moze byt vselico. Ak sa nebude chciet rozpravat s tebou, skus mu navrhnut rozhovor s niekym inym. Hlavne nech to v sebe nedusi. A ked aj to odmietne, tak to bude divne...
netusim ..ako viem o nejakych veciach z minulosti co by ho mohli traumatizovat ale o jeho sucastnom zivote moc neviem ako ma 16 ale je ddost samostatny a proste ani ma len nenapadlo ze by mal nejake problemy
Co sa mu stalo, ze sa zrutil?
ako on sa viac menej psychicky zrutil a odvtedy to je skoro 3 tyzdne je takito ..proste leva vide zo svojej izby skoro vobec nehovori proste nic
Preco s nikym nehovori?
len to je zlozitejsie ako sa zda ...kedze s nikim moc nekomunikuje
No zisti, z coho tie depky ma...
odrazit sa ..hmm len ja netusim ako mu pomoct :(
Myslela som to skor tak, ze on sa musi rozhodnut aky chce mat zivot. Bud bude neustale v depresii alebo nieco proti tomu podnikne a bude mat pekny zivot. Vies, obvykle ludia v depresii maju tendenciu sami vyhladat odbornu pomoc a nieco s tym robit. (to mi povedal odbornik)Hlavne treba zistit, preco sa tak citi a od toho sa odrazit.