Excell10

kitty.cy

Mala som ten najsvetlejsi odtien - odtien skandinavska blond..Podla odporucania inej blondsky som farbu nechala posobit cca.20 minut..Vysledok bol pomerne tmavy, ale po niekolkych umytiach samponom z kadernickej kolekcie John Frida, urcenej na blond vlasy, sa farba vyzmyvala do prirodz.bezoveho "babyblond" odtienu..Farba mi vlasy neznicila, len treba trpezlivost - asi 6 umyti spec.samponom, aby ste ziskali vytuzenu blond...

prefarbena

ja som ju tiez skusala- po prve som ju nestihla za 10 minut vobec naniest na vlasy-na niekt. miestach bola uz davno 10 minut a inde som ju este nemala-cize tak ci tak som este potom musela cakat-z toho bol efekt taky, ze niekde bola tmavsia a niekde svetlejsia; po druhe-realita bola o dost ina ako som si podla krabicky predstavovala; po tretie-uz po prvom umyti po farbeni sa mi farba zmyla a postupne uplne vysla von...
v podstate som ale este nenasla farbu kt. by sa nevymyvala-sak naco by ich potom predavali, ze? je mozne ze cierna sa nevymyva ale na cierno ist nechcem... stalo sa mi uz aj take, ze som dosiahla hnusnu farbu a zrovna ta sa nechcela vymyt :)ja farbim vlasy uz velmi dlho, obcas sa mi stane ze aj 3x behom 1 tyzdna lebo musim opravovat "skody"...

dollish

zatial som tu farbu pouzila len 2x najskor svetly hnedy odtien lebo som bola blond a chcela som hnede vlasy tak som si vybrala svetlu a bola fajn a potom som si dala tmavsiu a je velmi intenzivna dokonca tam odporucaju ze na jemne vlasy sa ma dat maximalne 7 minut ale ta kura co k tomu je je fantasticka fakt sa mi po nej zlepsili vlasy ostanem pri tej farbe uz :D ja som spokojna aj ked nanesenie moze byt z pociatku problem da sa zvyknut ked uz mate prax vo farbeni vlasov (ja uz farbim vlasy 5 rokov - nielen mne ale aj kamoskam)

bara017

no ja neviem, podla mna obycajne 30 minutove farby alebo kolko su lepsie a kvalitnejsie a aj lacnejsie niekedy:) aj tak nikdy nechyti tak ako na obrazku.. tak skus najst podobny odtien inej znacky

hmmmmmmmmmmm

Tiez mi chytila tmavsie,za 10 minut som si ju naniest nestihla,mam velmi huste vlasy...
vyzera trochu inak ako na obrazku a nechytila celkom podla mojich predstav...
hned buduci tyzden si dam inu :-)

bara017

ja som skusala tu najsvetlejsiu hnedu.. nemala som to viac ako 10minut ale chytila dost tmavo, no nejak sa vyzmývala po dvoch tyzdnoch.. neviem asi to nie su moc dobre farby