Menštruácia je veľmi úzko spojená s konzumáciou živočíšnych produktov.
Zvieratá vo voľnej prírode menštruáciu nepoznajú,ani ľudiopi.
Dopustil sa teda stvoriteľ chyby,keď
ženám toto bremeno nadelil ?
Nie,chybu robíme opäť mi,ľudia,lebo
organizmus si vždy pre uložené nánosy
hľadá nejaký východ a mesačné krvácanie
je vitálnym ventilom.
Takže stačí nejesť mäso :-)
Je menštruácia nutná ?
aká pompézna beloška...
antikrami preco si myslis ze je hned krestanka ked nenadava na menzes? prosim nevysvetli si to zle ale nie si proti nim nejak zaujata?
Airiana- aky dar? nechapem...
si asi krestanska hus alebo submisivna puťka, ked vnimas bolest ako dar...ludi ako ty...by mali zbavit svojpravnosti a prava volit. Chod do kostola alebo do cias starych materi, dievca a nevrav mi o mojich komplexoch. Este povedz, ze porodne bolesti su dar a ma asi porazi. Zijeme asi v stredoveku. Ludia ako ty brania pokroku.
to, že zvieratá nemávajú krámy je aj preto, že majú každý rok potomstvo, tak neviem čo by si radšej....
asi celkom tejto blbosti nechapem
antikrami-chod si riesit svoje komplexy inde ...nijaka to nema rada, ale je to dar, ktory ty asi nemozes pochopit
celkom dobre je aj ze zvieratá vo voľnej prírode menštruáciu nepoznajú,ani ľudiopi. to naša sučka tvorí asi výnimku v celej zvieracej ríši
Podla mna tiez je menstruacia nepotrebna a zbytovcna a ak existuje ten vas panbozko, tak je to riadny chujko ze takto tresta len zeny, proste je to fucking discrimination, a ktora baba vravi ze menzes je ok, bud nemala bolesti alebo klame alebo je blba masochistka. Koho bavi mat krce kazdy mesiac, spinit 5 dni v mesiaci, nosit vlozky ako plienky alebo skodlive tampony, vyhybat sa sexu, byt nervozna...tiect ako nejaka zver? Fuj. Mne sa menzes hnusi a som zena. Je to bolestive a neesteticke. Ja by som to zrusila hned. Ale nejset maso nestaci. Musite nejest ako kravy anorekticky az potom stratite menzes. Panbozko je riadny sovinista sadisticky, priatelia, amen.
takuto kravinu som uz davno nepocula...omg to mas zkade taku kravinu?
ok, len potom pises o "nanosoch" u chlapov...:))