UZ polroka beriem antikocepciu a chcem sa spytat ci mozem otehotniet pocas plodnych dni aj ked beriem antikoncepciu?
Plodne dni, antikoncepcia a sex
Ahojte chcela by som sa opýtať beriem antikoncepciu už strasne dlho,ale nikdy som nemala nechránený sex ked som dobrala cele mesačné balenie pred menštruáciou.Pokial budem mat nechránený sex počas tých 4-och dní do menštruácie môžem otehotnieť?
Nemusis sa obavat.
chcela by som sa spytat, beriem HAK len 9 dni a este stale mam menstruaciu (uz 9 dni ale uz len velmi slabu) mala som s partnerom nechraneny pohlavny styk. Je pravdebodobnost ze by som mohla otehotniet?
ahojte ludia..
chcela by som par odpovedi.. prestala som uzivat HAK pred 2ma mesiacmi, a pouzivali sme prezervativ. a potom som si spomenula na nejake veci.. takze otazka 1 - ako dlho prezivaju spermie na na klitorise, pyskoch a okolo? daju sa umyt vodou a mydlom? alebo su tam a cakaju, kym ich ruka neda dovnutra, napriklad na druhy den? :)
otazka 2 - pocula som, ze po vysadeni HAK pocas 2heho mesiaca je asi 200% sanca otehotnenia. ako je to s ovulaciou? preco je to tak?
kto vie nech odpovie, prosim, lebo ani nespavam...
Pavlisa - po 7 dnoch uzivania si mozes zacat... uzivat :)
nie pri uzivani hak nemas ovulaciu,cim stracas aj plodne dni...otehotniet nemozes pokial ju uzivas pravidelne...
berem antiku prvých 5dni od prveho dna menstruacie.... kedy môžem mať pohlavný styk po kolkých dnoch aby hak bola ucinna ??
erika0102: to je individualne...budem drzat palce, nech sa vam to podari co najskor:)) ale hovori sa, ze po 3 prirodzenych menstruacnych cykloch by sa mal par o to pokusat.
www.omimine.cz
ahoj...brala somantikoncepciu a pred dvoma dnami somju prestala brat....smanzelom sme sa rozhodli že budeme mat babo..kedy mozem otehotniet???po kolkych dnoch??...dakujem
ty mozes otehotniet aj mimo plodnich dni?Vies existuje neake male percento zien ktore dokazu otehotniet v hociktory den aj pocas menstruacie a ze beries antikonceciu ziaden problem na to aby si mohla byt tehotna 2 az 3 % ze budes tehotna a to dokoca aj ked partner bude mat kondom a ejakuovat bude mimo aby nahodou nebol prasknuty kondom.Preco mislis ze dospely vypravaju nesexuj kes si mlada a az potom ze ked budes pripravena na to ze mozes otehotniet