awojte vsetci, ja by som sa len chcela opytat ci si obocie upravujete sami alebo kozmeticka. ak sami tak ako? mne vzdy nieco ostane a nikdy to neni dokonale
ÚPRAVA OBOČIA
zuzic: čo, nechápem otázke :)
ale ako vies ze kedy je obtrhane uz akurat
zuzic: nepadnú ti hneď, to je jasné, ale každá dobrá kozmetička ti to povie, že sa ti tým ochabuje tá tenučká koža pod obočkom, ktorú ti namáha ak to stále prudko vytrháva voskom... netvrdím, že si to nemáte vôbec dávať robiť, aj ja si raz za čas dám aj voskom, ale lepšie je to striedať, a nie stále voskom... poznám baby, čo stále chodia voskom...
severanka preco by mali po voskovom upravovani padnut viecka?
inak, baby, bacha na "trhanie" voskom... je to síce pohodlné, a rýchle a navyše dlhšie to vydrží ako trhanie pinzetou, ale môže sa vám potom už v 30tke stať, že vám padnú viečka... a budete vyzerať ako staré zemiaky :D ale nie, no nemalo by sa to často upravovať voskom, dobrá kozmetička by vámto aj mala povedať, ale moc to nehovoria, nakoľko za úpravu voskom zaplatíte viac ako pinzetou...
ozaj este jedna otazocka ako casto si ho upravujete? :P
Hlavne neurobte tu chybu, ze si vytrhate dve tenke linky namiesto obocia. Ked niektore take baby vidim, nestacim sa cudovat, ako s niecim takym vyjdu na ulicu. Alebo dokonca maju tie dve tenke nitky este aj napustene farbou = praca kozmeticky. Cize ani to nie je nijaka zaruka. Ja osobne som za prirodzene obocie, ktore si len odspodu trochu upravim. Nikdy netrham chlpky zhora. Ked som bola pubertacka, tiez som si obocie trhala na tenko, a ked teraz vidim fotky z toho obdobia, divim sa sama sebe :) Ale na druhu stranu, teraz mi uz az tak nezarasta, cize aj upravovat mi ho staci raz za dva tyzdne, alebo aj menej.
Ja čo som si chodila dávať upravovať obočie ku kozmetičke, tak som mala zlé skúsennosti. Síce som nechodila často, no keď som už bola, tak jednak obočie nemalo taký výsledný tvar ako sme sa s kozmetičkou pôvodne dohodli a navyše obočia sa od seba vzhľadovo až priveľmi líšili. Tak teraz si upravujem sama a som nadmieru spokojná, netrvá mi to príliš dlho a navyše nič ma to nestojí :), ale o to ani tak nejde, skôr o to, že som spokojná.
Neda sa to tak vysvetlit. To musis ty vidiet. Ale ak si s tym nevies naozaj rady, tak chod ku kozmeticke, nie je to drahe. Potom si uz len budes udrziavat ten tvar, ktory ti urobi.
jak viem ktore su tie prebytocne???