IBA ORAL !!!

Príspevok v téme: IBA ORAL !!!
franto

tak ja mam taky problem ze som panic, ale mam priatelku uz rok no este sme nemali sex. Veci sa maju tak ze ja nechcem sex, ani fajku. Ja jej iba lizem muslicku, proste milujem predohru a iba tak hrat sa s nou. Zo zaciatku jej to vyhovovalo, ale teraz uz tvrdi ze by chcela aj normalny sex. Ja som jej vysvetlil ze nechcem sex, a ze tak ako to je mi to vyhovuje. A tu vznikol problem. Pohadali sme sa kvoli tomu, a ja som jej povedal ze ked sa jej nepaci tak moze odist. Ale potom som sa ospravedlnil, ale ona ma stale tlaci do sexu. Uz mam toho dost, hoci ju milujem, takto to dalej nejde. Zeny, dievcata, skuste poradit. Dakujem.

M26

Tato veta ma upuala...
"Nechapem preco chce sex. Myslel som ze baby maju predohru rady."

Franto, trochu ti to poviem na priklade...Ja ked mam peknu predohru s partnerkou a naozaj sa dlho a krasne a drazdivo hrajkame, tak aj ja aj moja partnerka zacneme byt taky rozdrazdeni, ze keby sme sa nepomilovali asi ma roztrha :) (samozrejme aj ja ju)
Predstav si ,ze je to podobne ako by si drazdil pol hodinu psa na retazi, oni ho potom pustia.Co spravi? No roztrha ta , tak ako mna moja zenska ,ked je hrozne rozdrazdena, uz neni cesty spat :)))))

Je to proste prirodzene ,ze chce sex, rok uz fakt hodne...Ja myslim chlape, ze si o tom spolu rozumne pohovorte, pekne mozno chodte na nejaky vikend, nejaky hotelik, penzion v peknom prostredi a spravte si pekny vecer :) A ked sa budes bat ,ze dlho nevydrzis, hebni predtym na zachod ,alebo sam dosprchy a vyhon si ho...

zjuzjika

franto ak jej nepoveis dovod, preco nechces sex, tak mozno sa na teba vykasle, nema sa to ako uhladit a zazraky necakaj...pekne jej to povedz

asdfg

podla mna jej to povedz ten dovod co si anpisal tu ze ju tak lubis a nechces o nu prist... sa porozpravate a uvidis ze ti sama povie ze o nu neprides proste jej to vadit nebude ta vidrz... a nakoniec budes chcet sex aj sam... skor o nu prides ak ho nebudes chcet... ale ked sa o tom prozpravate uvidis aj sam ze na tom neni nic zleho ze ams kratku vydrz pretoze casom sa zlepsi a uzijete si to obaja a nebudete mat us takyto problem...

zjuzjika

povedz jej ten pravy dovod alebo sa ty premoz a maj s nou sex, ina moznost asi nie je.... ale na tvojom mieste by som jej to povedala...

franto

viem ze to moze zniet sebecky, mozno cudne, ale ja ju tak lubim ze nechcem za ziadnu cenu aby ma nechala. nechcem ani riskovat taku moznost, preto potrebujem nejaku radu od niekoho snad kto ma s tym skusenost.

zjuzjika

franto ale vies ked ty sem napises ine dovody a pritom mas na to uplne iny dovod, tak je to cudne...a vztah dvoch ludi je zalozeny na rozpravani-... preco by ta mala vysmiat? ved ked niecomu veris, a oba ta lubi, tak to bud pohcopi, alebo bohuzial nehca.... je to len na nej...ale povedz jej hlavny dovod preco nechces este sex a to, ze chces pockat do svadby...hm?

franto

zjuzjika ja viem ze som bol necitlivy, aj som sa ospravedlnil. Myslel som ze pochopila, ale ona stale dobiedza.

A k tym dvovodom. No tak nechcel som totu hned tak prezentovat, ale ano, dufal som ze takto vydrzime snad do svadby. Mam iste presvedcenia, ktore keby sa dozvedela, tak asi ma vysmeje. :(

zjuzjika

franto, vies idde o to, ze je sice pravda, ze zenam sa predohra paci, aj mne,ale asi rok by som t nevydrzala... ja by som na jej mieste tiez chcela uz sex normalny a tvoje dovody nemat sex, su nanajvys smiesne a ubohe... myslela som, ze sex nechces kvoli tomu, ze chces ockat do svadby,ale to ze s aurobis do 2 minut, no a co, ved casom sa to zlepsi a natrenuje a vydrzis aj dlhsie...neboj sa, ze by ta vysmiala, ved to je normalne...a to ze nehcces aby ju to bolelo a ko vies, ze ju to boliet bude? hm? ja ked som prvykrat spala s mojim prietelom, tak ma to ani nebollelo a ani som nekrvacala, takze nie je pravidlom, ze to musi boliet.... a ine dovody nemas? a povedal si jej to dost necitlivo, ze ked sa jej jnepaci, moze ist...