RNG - prosim o info: "davkovanie"

Príspevok v téme: RNG - prosim o info: "davkovanie"
CMu_Q

Dnes som si kupila vyzivovy doplnok stravy Hair Booster (Nature´s Bounty) na vlasy, nie je to sice original, ktory si preferoval, ale vyrobcom je Walmark, i ked na flasticke pisu vyrobcu Naturé´s Bounty, Bohemia. NY. (tusim, ze sa tomu vasmu dost podoba)
Ide teraz o to, ze ake davkovanie je pre mna vhodne? Napisem zlozenie aby si to vedel objektivne posudit. VDAKA.

Zlozenie:
Cholín bitartrát 125 mg
Inozitol 50 mg
Kys. listová 0,4 mg
Kys. panthoten 100 mg
PABA 30 mg
Vitamín B3 35 mg
Vitamín B12 0,01 mg
Jód 0,2 mg
Mangán 5 mg
meď 2 mg
Zinok 15 mg
Železo 15 mg
Kvasnice 5 mg
Sójový proteín 100 mg

Pisu, ze by sa malo uzivat 1 tbl. kazdy druhy den, ale chcela by som vediet i tvoj nazor. (Pre istotu, prispieval si aj v teme: ako navratit hustotu vlasov, ktoru som zalozila, kvoli mojmu aktualnemu problemu s padanim vlasov, z dosledku uzivania HAK, avsak ani jej vysedenie mi nepomohlo zastavit padanie. Vrelaa vdaka za odpoved.

Lenočkaa

Ivka ďakujem ale ja som na týchto stránkach prvý krát-druhý deň,som rada že som si tu klikla a nemôžem sa doklikať k tvojmu mailu

RNG

hejka, ja som uz parkrat na temu archebakterie pisal(mozes si to najst, vyhladavac pracuje), vtedy som si to vsetko(tj reklamu drnona) prestudoval a snazil sa najst nieco aj v inej literature, od inych lekarov, hlavne na zapade, comu viac doverujem, ako sprave z Ruska. Nuz a tu sa ten "zazrak" nikde neujal valne, aspon podla mojich skromnych zdrojov informacii, ktore si predplacam uz vyse 15 rokov(rozne lekarske periodika z oblasti alternativnej mediciny od znamych kapacit v tejto oblasti)
Napriek tomu je to ale mozne, ze archebakterie(archeony) maju nieco v sebe, co je uzitocne na rozne liecby, len je to dost nepravdepodobne, ze by sa toho tunajsie firmy(je tu silna konkurencia o nove ucinne prostriedky) nijak neujali, ked je to tak dobre.

hejka

RNG, produkty drnona-arche.sk, 3 roky na Slovensku, ale vo svete 14. Viac na drnona.net, you- tube nastuduj o archebakterii. Uz Mecnikov vravel, kto izoluje archebakteriu spasi ludstvo.

Ivka 1

Lenockaa napis mi na mail, mame skusenosti s hoc.limfomom a nie je dolezite aby ocko zjedol velke mnozstva potravy ale aby ste do neho dostali vyzivne latky,ktore jeho telo potrebuje na fungovanie a samozrejme pottrebuje zosulnilniet a zregeńerovat sa po chemoterapiach.

RNG

lenocka, nechutenstvo je jasny priznak zleho travenia, jedlo sa miesto stravenia rozklada a toxiny sa hromadia, ktore potlacaju chut a volu do jedenia.

Produkty z Mrtveho mora su viacmenej zalezitost na Slovensku miestna. Tuto som o tom nic zavazne nepocul z mojich lekarskych zdrojov.Takze je to nepravdepodobne aby to sem nepreniklo aspon do alternativnych kruhov ked je to udajne take dobre, podla dr Nony.

Lenočkaa

lenže ako to doňho dostať, keď nechce veľmi jesť, málo pije tak4 dc za deň aj to s dohováraním a čo hovoríš na produkty z mrtveho mora???

RNG

lenocka, po sestdesiatke je uz oslabeny traviaci proces, clovek nevie uz z jedla dostat dost zivin,m je oslabeny a telo zacne rabovat samo seba=scvrkava sa.
Takze napravenie travenia je prva zalezitost(kyseliny, enzymi, vlakniny, probiotika)
No a ked to nestaci, treba si doplnit to, co telu chyba a to je velmi individualne.

Lenočkaa

RNG PROSíM odpíš mi. Čo by mal užívať 70 ročný chlap na hoc.linfom používa výrobky z mrtveho mora -soľ, polievky,dinamický krém. Veľmi shudol je slabý a hlavne ho bolia nohy má aj reumu ale určite sa to znásobolo aj infuznou liečbou- teraz ide na 5. cyklus ĎAKUJEM ZA ODPOVEĎ