ked uzivate hak, dava to vas priatel dovnútra,alebo von??
"dovnutra" alebo "Von" pri antikoncepcii??
no ked donutra tak 2% ze budes tehotna a ked ven tak pouhich iba 1.5%
Ja som HAK nikdy nebrala kvoli tomu, aby sa priatel do mna mohol urobit... proste pri sexe nam to vyhovuje tak, aby ho zo mna vytiahol, mam vtedy vacsiu istitu, ze nbudem tehotna:-)..lebo ani tabletkam nedoverujem na 100%... 100%-na je asi iba smrt...ale ja furt tvrdim, ze proste kazdemu vyhovuje nieco ine...je to zbytocne riesit...neraz sa stalo, ze ho nestihol vybrat a keby som nebrala HAK, tak mam neskutocne velke haluze, ci nie som tehotna...HAK sa snazim verit aspon na 99%..
bellissima ja som od 14 rokov pri menzese bežne odpadávala od bolesti... takže preto ich beriem... len pre tvoju informáciu
ja len nerozumiem naco niektore berete tie hnusne tabletky a pritom sa priatel do vas ani nespravi ?.zbytocne vyhadzovanie penazi a prepchavanie sa hormonmy a hnusnou chemiou ale vasa vec:)
súhlaím so "suz". von je to lepšie. utrieš a hotovo.
mne je to úplne jedno či do vnútra, von alebo do úst.... priateľ chce väčšinou von alebo do úst a ja to rozhodnutie vždy nechám na ňom:) aj ked beriem hak on sa dovnútra bojí....
ja to mám najradšej von, pretože dnu to vyteká aj na druhý den neznášam to von sito utriem a pokoj
ja som hovorila za mojho priatela pytala som sa a jemu sa to nepaci ked to dava von je mu to lepsie ked dava domna..ale momentalne este mesiac nemozme lebo som po kyretazi bola som tehotna..takze cakam nedockavo kedy uz budeme moct..a tym padom aj vyrabat nove baby :DD ..ja som sa osprchovat veru musela potom co mi to dal na brucho ma to predsa svoju vonu a je to lepkave lepsei umyt sa nie len utret :)ale kazdy nech si robi ako chce
veď aj môj to má rád. beriem hak, tak to nemusí presne odhadnúť, ale jeho to vzrušuje, keď to dá von.
Ale inak co som ja pocula nazory, tak chalani praveze davaju radi semeno na partnerku...pripada im to byt vzrusujuce...ale kolko ludi, tolko chuti..