PITIE KÁVY!

[zruseny12]

...musim vypit aspon jednu kavu denne do 11hod.doobeda,lebo inak ma tak rozboli hlava dobre mi nepraskne a mam cely po chlebe...
inak mi kava vobec nechuti pijem ju len koli nizkemu tlaku.../hoci by som nemala pit vobec,koli vapniku,lebo kava odobera vapnik/

Mimi323

Ja som kavu pila. Pravidelne jednu nescu ráno, sem tam aj poobede, ale to bolo výnimočne. najprv som ju pila pre chuť, ale stala som sa závislá :)
Keď som si ju nedala, tak som mala nízky tlak a bola som ako omamena, neprebratá.A pred niekoľkymi mesiacmi som si povedala, že ju restanem piť. Bolo to ťažké, najprv som kávu nahradila Meltou kávou, bolo mi strašne, nevedela som sa prebrať, celý deň som chodila ako spiaca mrtvola :)
Ale po dvoch mesiacoch to prešlo, keď ráno vstanem, dám si vitamíny a je mi super a to vstávam o šiestej. Tlak mám 120/80, takže ukážkový. Niekedy mám chuť na kávu, ale odolám a sem tam, keď musím byť dlhšie hore, tak si ju dám. Ale som šťastná a hrdá na to čo sa mi podarilo :)
Po káve mňa vždy prehnalo. Bušenie srdca som nemala, lebo ja som pila slabé kávy.

miro.83

Ja za den vypijem maximalne jednu malu kavu. Tazko sa mi prebudza. Davnejsie som pijaval aj 5 salok kavy ale, ze by ma to nejako nabudilo skor som bol omameny a citil som sa dost divno, preto som to postupne obmedzil maximalne az na jednu malu kavu denne. Ale moc casto ju uz nepijavam maximalne 3 male salky za tyzden. Okrem toho som ziadne negativne stavy ako busenie srdca, prahanku na WC ci ine nezaznamenal.