Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veĺkú alebo malú svadbu

Príspevok v téme: Veĺkú alebo malú svadbu
kuki

S priatelom chceme malu svadbu.Do kostola -na obrad pozveme všetkých a po obrade len obed s rodičmi a súrodencami.dokopy nas bude 15.Svadba je zbytočné vyhadzovanie penazí, kt. sa nám zídu na dom.a potom svadobná cesta-dovolenka.nehceme ani kameramana.žiadne stresy a paniku.nepotrpíme si na to aby sme boli stredobodom.Neviem ale či sa ostatní členovia rodiny-strykovia, tety neurazia že sme ich nepozvali.Myslelis me že zorganizujeme grilovačku,ale ktovie ake bude počasie.čo si o tom myslite?

zjuzjika

ja som za malu svadbu, aj moj jpriatel, ked mse sa o tom rozpravali, mame predstavu, my dvaja, dvaja svedkocia a rodicia..lenze jeho matka zas zacina s kravinami, ze ked on bol druhym na svadbe,tak by im t mal vratit.... sak ale jeho vec, nechsa nestara do nas....

cajik

No ked si z dediny kde su zvyknuti na to,ze kazdy kazdeho vola na svadbu,tak by sa asi urazili pripadne ohovorili ta. Zalezi ale na tom,ake mas priority. Ci to,ze si to spravis sama podla seba,usetris,a kasles na nazor inych. Alebo ci ti na tom zalezi,co budu ostatni hovorit.

cajik

Podla mna v dnesnej dobe je na kazdeho osobnom rozhodnuti,ako sa rozhodne,a nikto by sa nemal urazit. Ale ty musis poznat svoju rodinu a mala by si vediet,ako to vezmu. Ak su z dediny,tak tam prevladaju este stale asi tie zvyky velkej svadby.

Ja napr chcem malu svadbu,priatel velku,moja rodina v pohode,jeho by sa asi nahnevala..tak neviem :/ kompromis..