Ide mi na nervy jedna zena. Teda ide o to, ze sa mi zda, ze sa opici po mne a miesa sa nam do vztahu. Priklady?
1. Mam oblubenu znacku sportoveho oblecenia, na elegantne veci velmi nie som. Ona zacala nosit tiez tu istu sportovu znacku, hoci predtym nosila skor leginy a podpatky.
2. Predtym som chodila do isteho baru kazdy vikend. Ju som tam stretla asi len raz. Teraz tam pojdem raz, dvakrat do mesiaca. Vidim ju tam vsak skoro stale, ked tam pridem.
3. Priatelovi som na jeho stranku poslala fotky, co som bola na prehliadku hradu so skolou. Ona mu tiez poslala fotky, kde bola pri nejakych pamiatkach.
4. Predtym nosila vlasy v drdole, teraz ich nosi rozpustene. Ako ja.
Co si o tom myslite? Je to iba nahoda alebo to robi nachval? Dakujem.
opici sa po mne
On hovori, ze mu casto ide na nervy. Vraj sa ho stale pyta, ci si pise aj s inymi dievcatami. Ak jej povie, ze ano, vraj je zuriva a zakazuje mu to, je normalna? Ved to mu ani ja nezakazujem, ked si pokeca s inymi na chate, ani by som nemohla, robim to aj ja s inymi.
no lebo ak sa nebavite, tak si ta tam davat nebude, no nie? a co mate 14 rokov? a co? tak mu dokaz, ze len ty si ta naj...inu nebude potrebovat...mu neveris?
capka a co na to tvoj frajer?
Neverim tomu. Urcite ide po mojom frajerovi. Co ak ti poviem, ze mu na tu stranku pise mozno castejsie ako ja? Preco si jeho dala do priatelov a mna nie, hoci vidi, ze on tam ma napisane, ze som jeho frajerka?
je to iba nahoda