Ahojte baby. Mate niektora skusenosti s menstruacnym poharikom? Docitala som sa o nom na nete (www.merien.sk)/ a samozrejme, ze ho tam vsetky zeny ospevuju, tak ale v prvom rade si asi chcu spravit dobru reklamu:))...tak by ma zaujimalo, ci ho niektora pouzivate a ci sa na to da zvyknut..i ked ja osobne zatial nedam na tampony dopustit, tak ale zmena je zivot:-P
Menstruacny poharik - Mooncup
no tak to ja mam opacnu skusenost. Objednala som si, skusila... a nie je to to, co som hladala. Nosenie sa nijako nelisi od tamponov, takze je dost pohodlne. Ale co mne vadi je to "vylievanie". Neviem, proste mi to pripada nechutne. A v porovnani s tamponmi aj menej hygienicke. Asi si pockam, kym vymyslia nieco lepsie ;-)
Ahoj alz-bee. Ja som si objednala z merien menštruačný pohárik Mooncup a je fakt perfektný. Vôbec ho necítim a celú menštruáciu som nemusela použiť ani jednu vložku, samozrejme okrem slipových. Tie sú počas silnejších dní potrebné. Som šťastná, že mám Mooncup, pretože ani neviem ako mi menštruácia prebehne. Nie som v ničom obmedzovaná, iba v tom, aby som si 2x za deň vymenila pohárik. Naozaj ho odporúčam všetkým. Moje kamošky ho už tiež majú a sú spokojné.