Aká je tá naj kaderníčka v Bardejove?

Príspevok v téme: Aká je tá naj kaderníčka v Bardejove?
salka

Pomôžte mi vybrať skvelé kaderníctvo v Bardejove. Osobne som bola spokojná, keď som si bola dať podstrihnúť končeky v kader., čo je v Hypernove a to nie len raz. U mňa jednoznačne jednotka v Bj. Čo sa týka negat. skúsennosti, tak moje sympatie si vôbec nezískalo kaderníctvo, kt. je ako sú verejné wc (pri katovom dome) a vo dvore. No neviem presný názov. Sú tam dva, ale tak ja myslím to, čo je v tej menšiej budove.

filomena661

ja som si to "svoje" kaderníctvo našla. Je to kaderníctvo Marianna na námestí oproti kostolu vo dvore :)Super práca, dobre poradia a hlavne také domácke prostredie :)

CráZyuSsS

Ahojte chcela by som vas poprosit,, moja Dcera sa chce ist ostrihat a nevie kam ... Chce by to tak ze ked jej Ukaze nejaky obrázok a kadernicka by ju mala odla toho ostihat ..

Majana

ozaaaj ludkovia, asi o taky mesiac bude kadernictvo aj v Bardejovskej Novej Vsi..... vyskusajte,radim :o) dostanete aj darcek ak tam pridete 5krat... :o)

aalicaa

ja chodim ku kadernicke co je pri kongu a je to fakt jednotka v celom bardejove tolko kadernictiev tu je ze to fakt vela ale chodte do konga neolutujete. aj frajer tak chodi a super ho vie ostrihat.

aeshly

salkaa... juj, tak s blbým kader. ti nepomôžem, kedže chodím len do hypernovy a aj to sem - tam na nie praviddelne.

salkaa

Tak debata sa ako tak rozrástla. Ale čo iné kaderníctva? Kam vy chodíte? A máte aj nejaké tip na zlé kaderníctvo?

aeshly

akrimmmm... no dovoľ, chodím do hypernovy a nie som žiadna panička či fiflena ako si to ty nazvala a rovnako tam chodí aj moja mamka, sestra či priateľova mamka... Bola si tam už niekedy? Vidíš, že tam prňide nejaká fiflena a na základe toho si vytvoríš názor, že je to kaderníctvo pre fifleny? Ako v pohode, ja ti názor neberiem. Ale ja som s týmto kaderníctvom spokojná.

aeshly

simuska... juj, neviem ti povedať, naozaj, vôbec som sa o to nezaujímala, ale skús sa popýtať keď tak aj priamo v kaderníctvach a tam ti to povedia najlepšie.