Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lupiny, suchá pokožka hlavy

Príspevok v téme: Lupiny, suchá pokožka hlavy
limetka335

ahojte:) dúfam, že mi bude vedieť niekto poradiť... môj frajer má už dlhý čas na hlave ako keby lupiny - no nie sú to lupiny v pravom slova zmysle ale ako keby sa mu šúpala pokožka na hlave.. také biele sa mu ošupuje a veľmi ho to svrbí.. má to už viac rokov a skúsil veľa vecí ale nič mu nepomáha... ani kožná mu nejako pomohla, tak teraz má ísť k inej... chcem sa vás ale spýtať či by ste mi vedeli poradiť nejaký šampón, domáci zábal alebo niečo podobné čo by mu mohlo poradiť... dakujem za odpovede:)

ajja111

no tak po dlhom case som pouzila iny sampon a mam nad celom pri vlasoch cerveny pas :-( je to suche,tak si to snazim natierat aspon mliekom,nech sa to nesupe.. kto vie pomoct co na to? :(

limetka335

no šampon neviem ako sa volá ale má to niečo od kaderníčky...
ajja11 asi máš niečo podobné ako ten môj:( on teraz skúša umývať si hlavu každý deň v teplej vode a dlhšie si to oplachovať... to mu trošku pomáha.. aspoň zatiaľ...
ten ocot ešte neskúšal, dohodli sme sa že to dáme ked budeme spolu a pomôžem mu s tým ale ešte sme nemali takú príležitosť:(

ajja11

ahojte, aj ja mam taky problem..hrozne suchu pokozku hlavy az sa mi supe, hlavne v predu v kutoch :( jediny sampon co mozem a trochu to zmiernuje je head&souldres na zvlhcenie pokozky...hned ako pouzijem iny, zase to je viditelne.. ale aj tak mi to neriesi uplne..

Mimi323

A pomáha aj henna :) Jedna baba z tohto fora to dáva svojmu frajerovi :) Je to prírodná farba na vlasy, ale je aj bezfarebná, na vyživenie vlasov a pokožky hlavy. Lupiny hneď zmiznú a stačí to dať raz za dva týždne.
A aký šampon používa?

limetka335

dakujem vám baby:) on tieto domáce recepty moc neskúšal tak preto som sa pýtala na to:)skúsime:) ešte raz vdaka:)

zjuzjika

ten ocot nestipe, teda ason mna nestipal...normalne som si umyla vlasy samponom a potom som asi 1PL rozriedila v deci vody a vmasirovala do pokozky hlavy...chvilu pomasirovala a umyla...a bolo :-)