Mam 23 a prave som z oblakov tvrdo dopadla na zem.Nikdy som si nechcela uzivat.Od 16 som mala jedneho priatela a planovali sme buducnost a byt navzdy spolu.A teraz je vsetko prec.Nic necitim.Nic ked ma pobozka,nic pri milovani.Mam ho tak velmi rada,tak co sa to deje?Chcela som aby to bol on,moj manzel,otec mojich deti,chcela som s nim zostarnut,..co robit?Spolu s tymto zistenim mi spadli z nosa ruzove okuliare.Nepoznam vztah kde sa dvaja nepodvadzaju,po rokoch uz to nie je laska,jedine co zostava su nadavky do tlstych a nudnych krav,ziadne noci plne vasne,ziadne knizne romany,ludia sa podvadzaju,su na seba hnusni,rozvody,rozchody,bitky o deti,..co sa to deje?Uz neverim na lasku,preco prave ja som nemohla byt ako v tych telenovelach,..stastni navzdy,..ale z druhej strany,..v telenovelach tiez neukazuju dvoch po 5-10 rokoch.. preco je svet tak strasne zly..
Laska neexistuje...
sandynka: blahozelam, mas stastie ze si nasla muza svojho zivota snad sa to raz podari aj mne :D
rony: hej mozno by sa to s tym rozhovorom vyriesilo ale vies ja ju nepoznam nepoznam jej povahu a tak neviem co by pomohlo, tak isto ako si pisal ze niektore dievcata chcu byt obletovane a niektore potrebuju volnost...myslim ze nie si uz pubertak aby si to riesil nejak neprimerane. ty ju poznas najlepsie aky je tip dievcata tak skus porozmyslat ako by to bollo najlepsie
Myslim si ze laska existuje..taka ta vasniva, ked iskri lietaju kade-tade :) Samozrejme casom to bude ine, v kazdom vztahu. Je to proste realita. Ludia nemaju na ociach cely zivot ruzove okuliare, a aj tie mile veci co vam na nom az tak neprekazali vam casom mozu liezt poriadne na nervy :)) A moze sa stat, ze sa aj pohadate, budete na seba ziarlit a pridu aj horsie chvile. Ale je dolezite si vzdy uvedomit co k sebe citite. To aby laska nesklzla len do nejakej roviny, do povinnosti, ze ste spolu... Ja som s priatelom 5 rokov a myslim, ze mame dost pekny vztah. Vlastne keby som niekto iny, tak nam zavidím :) Proste sme spolu, zazivame nove veci, planujeme, experimentujeme, uzivame si :) A milujem na nom vsetky tie malickosti, napriklad ako sa na mna pozera, ze presne viem co si mysli, poznam jeho reakcie, jeho nazory, postoje, to co ma rad.... A ten jeho usmev, tym ma vzdy odzbroji :) Samozrejme, ze laska medzi nami bola na zaciatku ina. Bola taka, ze ked som ho videla tak sa mi podlamovali kolena, taketo vzrusenie, ze som s nim... Casom sa to menilo, ale nemozem povedat, ze by sme sa lubili menej. Praveze mam pocit, ze teraz je to taka ta prava laska bez ruzovych okuliarov:) Nehrame sa medzi sebou na peknych a dokonalych, pozname svoje chyby a slabosti.... Som s nim, lebo proste si nedokazem predstavit svoj zivot s niekym inym. Viem, ze je to ten pravy. Proste mam ten pocit, ze sme sa nasli :)
precital som si co som napisal a este nieco chcem dodat...uvedomujem si, ze laska nie je o sms-kach a telefonovani...to mi je jasne, ale predsa su to v sucasnosti iste formy komunikacie, ktore dokazu aj z pohladu lasky vela dat, no bohuzial aj zobrat...tak asi tolko
fgf: viem, ze je viac takych ako ja, akurat "v kurze" su vzdy ti sviniari co premyslaju uplne opacne...
tina78: nie som dievca...fakt pozrel som sa :-)))...ale chapem, ze ked sa objavi v dnesnej dobe chalan co je trochu citlivejsi a nehra sa len na drsneho tak to moze zaskocit...a ked treba tak si aj poplacem a co...ale zase nie az tak casto :-)
viem to: to co pises aj dava zmysel...ja som fakt mozno az prilis tlacil na pilu a potom som si to aj uvedomil...lenze to co pises, ze "My ženy, Vás ľúbime aj keď niesme s vami a preto nemusíme za každú cenu a vždy byť pri Vás"...ale povedz mi coho sa mam chytit?...hovori sa, ze topiaci sa aj slamky chyta...no ja nemam ani tu slamku...podla coho mam potom vediet, ze jej nie som ukradnuty, ze na mna aspon trochu mysli, kedze ja jej mam plnu hlavu...jasne, ze sa mi v hlave vytvaraju rovnice typu nenapise, nezavola = nechybam jej = kasle na mna = nelubi ma...a inac kazda z vas asi rozmysla inak...vies, ty napises, ze potrebujes volnost, dalsia potrebuje byt neustale obliehana, obletovana,takze to bude asi individualne
zuzic: no ozvala, ale naschval som tam napisal, ze po troch dnoch...mne tie tri dni prisli ako vecnost...s mobilom som chodil aj na wc-ko pre istotu :-)...a pisal som, ze ona sa vazne rozpravat nechce...vzdy to nejako uhra na srandu alebo uplne zmeni temu...ale mas pravdu, ze jeden poriadny rozhovor by to mozno spravil a je to len otazka casu
alz-bee: v tvojich riadkoch som sa uplne nasiel...presne viem co myslis...proste zazila si si to pekne a to co je teraz s tym porovnavas a zistujes, ze je to ine...vytratilo sa to krasne, ked ste sa tesili ako mali na mile sms, nekonecne nezmyselne telefonaty a stretnutia...proste je to ine, ale chcela by si to spat, to co bolo predtym...otazkou je ci sa to da s tym istym?...no ja ti drzim palce, lebo si myslim, ze je to este stale mozne kedze pises, ze je vam spolu dobre...keby si napisala, ze uz sa len hadame stale a pod. tak by to bolo horsie...drzim palce
Rony, vieš čo. Nerob také veci, musíš jej dať slobodu. Ja som mala priateľa ktorý sa takto správal ako ty a nakoniec to dopadlo tak, že som bola ako jeho otrok. Nikde som nemohla ísť bez toho aby nešiel so mnou a keď som chcela byť sama, tak som ho musela prosiť aby mi nechal voľno. Ako keby som bola jeho pes.My ženy, Vás ľúbime aj keď niesme s vami a preto nemusíme za každú cenu a vždy byť pri Vás. Keď budeš ju budeš takto škatuľkovať a obliehať z každej strany, tak sa nečuduj, že je ku tebe chladná. Daj jej priestor. Inak keby som ja mala takýto prípad, tak to s tebou skončím. Dúfam,že to dobre dopadne. Nerob chybu.
rony stavim sa ze si dievca :-) co tu pise pod nickom rony...:-)))))
rony, takym tutmakom ako my sa hovori romantici...neboj sa, nie si v tom sam :D
Co je vlastne laska? da sa to definovat?...momentalne mam sama taku dilemu, pretoze s priatelom sme spolu chodili rok a pol...potom sme sa na jeden rok rozisli, avsak po tom roku (pocas ktoreho sme sa vlastne stale nadalej stretavali, spavali spolu, ale sme sa nedrzali za ruky a nevraveli si lubim ta) sme sa k sebe vratili, pretoze sme zistili, ze sa vlastne stale lubime. Avsak odvtedy, co sme sa dali druhykrat dokopy, sme si to uz nikdy nepovedali-lubim ta...ani si denne nevolame, kolkokrat sa nevidime aj dva tyzdne (hlavne kvoli skole-najma teraz, ked su zapocty a pomaly skuskove zacina..)...ked spolu nie sme, tak si chybame, ked spolu sme, tak je nam spolu dobre, ale sama si uvedomujem, ze to nie je ako vtedy,ked sme spolu chodili prvykrat,ze to nie je take, ako medzi inymi parmi...vtedy som vedela s istotou povedat, ze ano, to je laska, to je to, co ludia povazuju za stastny vztah, kde sa dvaja lubia..ale teraz?..je to ine..je nam spolu fajn, ale nas vztah nezapada do tych kriterii "normalnych" vztahov...mam v tomto vztahu ostat alebo teda hladat dalej lasku (tu lasku, ktora je medzi ludmi tak rozsirena) ? neviem, ci sa to da pochopit, co tym chcem napisat a ani reagovat na to nemusite:))..proste sa len zamyslam nad tym, co to vlastne ta laska je...
laska existuje :))
tak vidis ze ta nema uplne na haku ked sa ti ozvala. a viem ze to je je velmi tazke ale nepomohlo by normalne si sadnut a vazne sa porozpravat ci je ta naklonnost nejaka aj z jej strany. alebo sa este pokusim porozmyslat