jajka001_
dakujem za reakcie,som rada ze niekto reaguje :-)
s mojou mamou sa mi vychadzat neda,nech sa snazim akokolvek a je to cim dalej tym horsie.vychadzat s nou znamena riadit sa podla nej,robit to co ona uznava a co mi ona rozkaze,som si ista,ze vtedy by bolo vsetko v poriadku.ale ja nie som submisivny typ,skor opak,rebel :-) a ja to nedokazem.najvtipnejsie na tom je ze aj ona ma hrozny vztah s jej mamou,mojou starkou,a dokonca sa stazuje,ze jej mama je hrozna,lebo vsetko len kritizuje,nic jej nie je dobre a chce aby sa vsetci riadili posla nej.a moja mama je presne taka ista.je to paradox a pre mna nepochopitrelne ze to nevidi.
chcem sa z domu odtstahovat ale k tomu potrebujem pracu a este studujem a zamestnat ma bez praxe nechce nikto a z platu za nejaku brigadu by som sama nevyzila.snazim sa vymyslat ako sa osamostatnit ale doteraz mi to nevyslo.casto premyslam aj nad tym aka som uz neschopna ked miliony,miliardy ludi na celom svete vedia vyzit sami z jedneho platu a ja nie.a to mi este zhorsuje tie moje stavy,som zufala a neverim,ze sa mi niekedy nieco v zivote podari.mam obavy z buducnosti,ze sa nikdy sama neuzivim.a teraz tento stres s frajerom,ja uz mam toho vazne dost,uz viac nezvladam.preto chcem vyhladat pomoc len sa k tomu neviem dokopat.
idem precitat celu diskusiu,mam co robit :-)