moj brat ma este len 16 rokov a nedavno som sa dozvedela, ze uz isty cas fajci. pohrozil mi ale, aby som sa to nasim neopovazila povedat. podla mna by to ale rodicia vediet mali .dozvedela som sa aj to, ze fajci aj moja kamaratka a to ma len 15 rokov. ake su rizika, ked niekto zacne fajcit v takomto mladom veku?
Stop cigaretam!
ono svet je plný paradoxov možno aj toto je jeden z nich...
údené vydrži dlhšie , nie :)))))
už som tu viackrát dávala tento link, ale predsa ešte sa rada zopakujem :-)
www.kurakovaplice.cz
pozrite si fotogalériu, nedávam priamo link na ňu, aby niekomu neprišlo zle.
sisa, ako vieš že má otec pľúca ako mladý chalan? videla si ich? to že nemá žiadne ťažkosti ešte nič neznamená. ale samozrejme prajem mu, aby ani nemal nikdy žiadne ťažkosti :-)
ale otazka znie o kolko by sa fajciar dozil viac ak by nefajcil.....
V niecom ma Paolo pravdu ,moj otec fajci hadam od detstva a ma take pluca ako mlady chalan ,dokonca ani chory nie je.Ale hned nadavat do intelektualov.
Sa zobudte:! niekto kto fajci moze yit dlhsie ako nefajciar. u kaydeho je to ine, tak sa tu nehrajte na niekoho kto vsetko vie. jes vela veci a pravidelne a tiez ta z toho neskorsie polozi. hnus intelektuali
cigarety su svinstvo. moj dedko fajci uz strasne dlho a kazdy den nieco vykasliava...viem ze ked zacne kaslat ma ost prec z mestnosti lebo z jeho kasla ma doslova napiina.
ale zase na druhej strane..puberta. ja mam 16 a od 5. triedy som fajcila. sice som uz prestala ( koli par ludom ) tak si raz za cas na nejakyh akciach potiahnem a nemyslim si ze by mi to nejako vazne skodilo. Kazdy v puberte skusa selico.:D a ked fajci myslim si ze je to jeho vec. mozno chce len niekam zapadnut, pametam si ze ani my sme sa s nikym kto nefajcil nebavili, nakoniec ostala v nasom okoli iba jedna nefajciarka nasho veku a ta nemala nejakeho kamarata. ale mylsim ze tam to uz u nektorych chalanov hranicilo so sikanou k tej babe. TAZE to zhrniem , na jednej strane si myslim ze fjcenie je strasny hnus ale na druhej strane sama facim..pekne vsak? myslim ze tvoj brat sa coskoroo uvedomi a rozhodne ci bude alebo nebude facit...
Predpokladam ze su v puberte,a tvoja snaha je v tom pripade marna...Od kolkych fajcia?Kolko denne???.Su na tom velmi zavisli?Pretoze ak ano,bez toho aby chceli neprestanu....a niekedy nepomoze ani ta vola prestat,ta zavislost ju prehlusi....ale da sa.ja som fajcila od 12 ako taka krava stupidna,po dvoch rokoch som prestala zo dna na den,a uz polroka som cista ....Nenavidim cigarety,robia z ludi zavislakov.....je to nieco hrozne...prestat predavatcigarety...
ospravedlnujem sa za výraz, ale fajčenie a cigarety su doslova a do písmena svinstvo. Je až neuveritelné kolko, a nielen mladych ludí, mu podlahne ): mna tiež prekvapilo, ked som videla kamaratkinu sestru s cigaretou v ruke a tiež by som to o nej nepovedala...
no a chceli ste nejaké riziká, tak nechce sa mi to tu prepisovať,tak ak chcete, prečítajte si :
www.lefa.sk
no a tu je toho viac rozpísaného : www.nefajci.eu
www.ruvzca.sk
mnamka, ved keby si chcela, ta sa dá toho množstvo aj vygúgliť, bolo by tu na vela toho vypisovania...
riziko ze vsetky prachy minies na taku kravinu a este budes aj smrdiet a kaslat