Vcera som si s kamaratmi vypil..Asi o dva hodiny na to som pouzil marihuanu..Stavy som vsak mal uplne netypicke..Zdalo sa mi, ze som uplne mimo, nic som nevnimal, zvracal som...Dneska som tiez od rana uplne mimo, reflexy mam spomalene, nedokazem sa sustredit...
Bojim sa toho, ci som "nedostal" schizofreniu..Je to mozne?
Co mi vlastne je? Resp. moze byt? Dakujem vopred za odpovede
Den po pouziti marihuany a alkoholu..
To prejde ked sa vyspis.Resp malo by. Inak nechcem ta strasit (len pre buduce odradenie)-moze vzniknut aj choroba ,momentalne mi nepride na um ako sa vola,ked je clovek akoby odosobneny od seba,akoby pozeral na svet spoza telky,"neciti sa". Ale neboj nic. Do zajtra ti to prejde. Ja som vzdy mala po alkohole a mariske na druhy den depky. Preto uz ani nepijem ani nehulim,nestoji mi to za to.Len dufam,ze svoje slova dodrzis a nebudes riskovat so svojim zdravim pre par chvil potesenia. :)
To prejde ked sa vyspis.Resp malo by. Inak nechcem ta strasit (len pre buduce odradenie)-moze vzniknut aj choroba ,momentalne mi nepride na um ako sa vola,ked je clovek akoby odosobneny od seba,akoby pozeral na svet spoza telky,"neciti sa". Ale neboj nic. Do zajtra ti to prejde. Ja som vzdy mala po alkohole a mariske na druhy den depky. Preto uz ani nepijem ani nehulim,nestoji mi to za to.Len dufam,ze svoje slova dodrzis a nebudes riskovat so svojim zdravim pre par chvil potesenia. :)
cajik, ponaucenie som si zobral..travu ani alkohol nechcem citit uz do konca zivota..Ide o to, ze chcem pocut nieco, co ma povzbudi..Lebo mam taku naldu, ze rozmyslam ci vobec ma zivot zmysel momentalne..
nie ze by si si z toho vzal ponaucenie, ale sustredis sa len na tie rady,ktore chces pocut
m*a*j*k*a, no dufam, ze to je takto, ako vravis ty..
božeeee :D de už by si z toho mal schizofreniu...može ju vyvolať thc, ale po častom užívaní, pri závislosti...máš len stavy že čo ak sa ti od toho niečo stane a teraz na to myslíš a myslíš si že je to kvoli marihuane...neboj, to prejde :)
Mozno este nemas schizu,ale nikdy nevies, ci na to nemas predispozicie a nabuduce ti to uz moze byt osudne. Zial, na cely zivot. Radsej bacha. Ja som tiez hulila, ale mala som schizacke stavy pri nej, neskor sa to uz nedalo ani vydrzat. Uvedomila som si, ze ak budem pokracovat, dostanem ju. Radsej budem zdrava, lebo schiza je velmi zakerna a NIKDY by som nechcela tak skoncit.
zuvka, vazne diky, toto som vazne "potreboval" pocut :((
a na co ju vobec fajcis? ked sa teraz ides dosrat z toho ze si z nej ochorel aj ked hej...tak ti treba...kamos veru z nej ochorel psychicky uplne je z neho pako da sa povedat ze je daco take ako zchyzo... tak vam treba ked s vami niet rady...
No ano, ale dnes som uplne ako iny clovek..Pozeram casto len tak doprazdna, mam "smutno na dusi", je mi totalne cudne..Vazne su to len "dozvuky" ?
Cital som par clankov o tom, ze to moze vyvolat schizofreniu, no neviem, ci som si to len nevsugeroval... Dodavam, ze dokopy som uzil marihuanu asi 7krat za obdobie priblizne 1,5 mesiaca...