ahojte, potrebovala by som pomoc. po tom ako sa moj partner urobil mimo mna, siel sa poutierat, utrel si aj ruky, ale neumyl si ich. potom isiel do mna poriadne hlboko. mozem byt tehotna? je tu nejaka sanca? prosim pomoc... dakujem
Mozem byt tehotna?
dik alzbee...ja som potrebovala len toto...aby mi to niekto takto normalne napisal
ssamaraa: boze moj z coho chces byt tehotna? sa necuduj, ked ti sem niekto napise, ze sa mu stalo to iste a boli to hned dvojicky. Ved si robi srandu a ani sa necudujem, lebo mam pocit, ze na tomto fore sa coskoro docitam, ze: priatel sa na mna pozrel, ked mu stal penis. Mozem byt tehotna? na blbu otazku, blba odpoved...proste absolutne nemas byt z coho tehotna. To, ze ta boli brucho alebo prsia moze byt jednak, ze si to namyslas alebo zacinas ovulovat alebo ti dojdu kramy...ja som kedysi s priatelom spavala bez ochrany a nikdy som neostala tehotna...chapes? nemas byt z coho tehotna! po prve-tvoj priatel sa nespravil, po druhe-iba sa ti dotkol posvy! Vies, kolko by zien behalo po svete tehotnych, keby sa takto lahko dalo otehotniet?!
teraz mi jedna baba napsiala,ze mozem byt v tom,ked ma boli to podbrusko a tak..ale ked on sa ma iba dotkol..sak nemoze byt nic z toho...to bola xvilocka uplne...ja len dufam,ze si tie bolesti len namyslam,alebo je to vsetko stres :'( sak nema pravdu???
naozaj to myslis vazne?
COO????
SI TEHOTNA!!! ISTO MNE SA TO UZ TIEZ PRESNE TAKTO STALO A BOLI TO DVOJICKY, ale som rada
na 99,9% mam...proste neni to mozne podla toho co si opisala
dik anca...dufam,ze mas pravdu
ssamaraa nie si tehotna..ako by sa spermie dostali do tvojej maternice ked jeho penis sa ta dostkol..si myslis ze spermie maju nohy a sami tam prejdu po vlastnych?naco tu riesite take veci ktore su uplne smiesne...ved si nastudujte ludske telo a potom sexujte....uz to pochopte ze ked nemate pohlavny styk tak tehotne byt nemozte...ved o tom je ten pohlavny styk..nie ze sa ta niekto dotkne penisom a ty uz si v tom...to ja by som uz bola asi tehotna tisickrat keby sa bojim za kazde dotknutie
som rada,ze som natrafila na taketo forum a bola by som rada,keby mi niekto odpisal prosim. maznali sme sa s priatelom,ale nemali sme sex. ked chcel ist dnu,stopla som ho.citila som ale,ze sa ma dotkol a nieco mohlo ist dnu.ppvedal vsak,ze sa neurobil. tiez mam stale nejake cudne bolesti v bruchu,dufam,ze len stres. dnes rano ma trochu boleli aj prsia.je sanca,ze mozem byt tehotna aj ked sme nemali styk? prosim poradte.
dakujem