Mozem byt tehotna?

alzbee

ssamaraa: boze moj z coho chces byt tehotna? sa necuduj, ked ti sem niekto napise, ze sa mu stalo to iste a boli to hned dvojicky. Ved si robi srandu a ani sa necudujem, lebo mam pocit, ze na tomto fore sa coskoro docitam, ze: priatel sa na mna pozrel, ked mu stal penis. Mozem byt tehotna? na blbu otazku, blba odpoved...proste absolutne nemas byt z coho tehotna. To, ze ta boli brucho alebo prsia moze byt jednak, ze si to namyslas alebo zacinas ovulovat alebo ti dojdu kramy...ja som kedysi s priatelom spavala bez ochrany a nikdy som neostala tehotna...chapes? nemas byt z coho tehotna! po prve-tvoj priatel sa nespravil, po druhe-iba sa ti dotkol posvy! Vies, kolko by zien behalo po svete tehotnych, keby sa takto lahko dalo otehotniet?!

ssamaraa

teraz mi jedna baba napsiala,ze mozem byt v tom,ked ma boli to podbrusko a tak..ale ked on sa ma iba dotkol..sak nemoze byt nic z toho...to bola xvilocka uplne...ja len dufam,ze si tie bolesti len namyslam,alebo je to vsetko stres :'( sak nema pravdu???

anca22

ssamaraa nie si tehotna..ako by sa spermie dostali do tvojej maternice ked jeho penis sa ta dostkol..si myslis ze spermie maju nohy a sami tam prejdu po vlastnych?naco tu riesite take veci ktore su uplne smiesne...ved si nastudujte ludske telo a potom sexujte....uz to pochopte ze ked nemate pohlavny styk tak tehotne byt nemozte...ved o tom je ten pohlavny styk..nie ze sa ta niekto dotkne penisom a ty uz si v tom...to ja by som uz bola asi tehotna tisickrat keby sa bojim za kazde dotknutie

ssamaraa

som rada,ze som natrafila na taketo forum a bola by som rada,keby mi niekto odpisal prosim. maznali sme sa s priatelom,ale nemali sme sex. ked chcel ist dnu,stopla som ho.citila som ale,ze sa ma dotkol a nieco mohlo ist dnu.ppvedal vsak,ze sa neurobil. tiez mam stale nejake cudne bolesti v bruchu,dufam,ze len stres. dnes rano ma trochu boleli aj prsia.je sanca,ze mozem byt tehotna aj ked sme nemali styk? prosim poradte.

dakujem