Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Znizuje antikoncepcia chut na sex?alebo ma vedlajsie ucinky?

niekto

problem je v tom ze to nieje iba hypoteza je strasne vela bab ktore maju z HAK trvale nasledky staci sa poobzerat po tomto fore ...

alz-bee

Pardon-opravujem sa...nie rybi olej, ale fluoridove tabletky, co sa kedysi davali babatkam poskodzovali zubky-sposobovali flaky na nich...

alz-bee

Akceptujem nazor ludi, ktori su proti HAK...ale co v dnesnej dobe neskodi?!!! Keby som sa mala stale zamyslat nad tym, ze to a hento mi moze uskodit, tak by som si mohla rovno lahnut do hrobu...a vedci stale prichadzaju na nieco nove a taktiez aj nazory na danu vec sa casto u vedcov lisia.Mozno,ze o 10 rokov sa pride na to, ze dajmä tomu krem Pharmatex poskodzuje vnutornu stielku posvy (to teraz fakt len ako priklad uvadzam, moze sa prist na to, ze ockovanie proti chripke sposobuje v tele nejake mutacie...alebo kedysi sa babatkam daval jest pomlety mak-ci daky makovy vyvar sa robil z toho, aby zaspali..a teraz? ved teraz to pozname pod pojmom opium a je to droga!! Alebo sa im daval jest rybi olej a zistilo sa, ze im to nici zuby...ja som dokonca minule citala clanok, ktory hovori o tom, ze fajcenie moze cloveka ochranit pred rakovinou pluc, pretoze v plucach vytvara hlien a vdaka tomu hlienu sa na pluca nedostanu vdychnute (radioaktivne)castice rozptylene vo vzduchu, ktore sposobuju rakovinu pluc...takze vidite. Nazory sa na vsetko lisia-pre niekoho je HAK uplne zlo a pre niekoho je to najlepsia alternativa proti pocatiu.Uzanvam, mozno o desat rokov, ked si budem chciet zalozit rodinu tak zistim, ze kvoli HAK ju nebudem moct mat...ale to su vsetko len hypotezy. V prvom rade sa snazim zit pre pritomnost, lebo zajtra tu clovek uz ani nemusi byt. som mlada, chcem si s priatelom milovanie uzivat a preto ja som rada, ze HAK vymysleli:)) ale na zaver opat dodavam, ze kolko ludi, tolko chuti...

mircoMY33

ked si odmislis ze sa ty po uzivani antikoncepcie zvisuje o 30% pravdepodobnost rakoviny prsnika alebo krvnich zrazenin v tepnach co vedie vo vela pripadoch okamzitej smrti tak su podstate neskodne

leerka

tak to je jej vec.. ja nie som ona...samozrejme ze ja by som to riesila uplne inak....ale jej rozhodnutie , jej zivot, jej zdravie....

leerka

NIEKTO, lebo nehccela, pytala sa na ine moznosti a ta moznost bola, ze bude 3 mesiace drzat neaku dietu a potom jej zase urobia testy...ak nedopadnu dobre,a si ich vysadi.... ked prejdu tri mesiace, bude mudrejsia....

CMu_Q

jaaaj a ja som vlastne tiez mala zvyseny cholesterol a tiez sa zdravo stravujem ... takze je to z HAK? lebo viem ze este v 18tke som mala cholest. ukazkovy a v 20 uz hrozny po roku uzivania HAK... no teda... a ja som sa cudovala z coho to je....