Problem tam dole,pomozte mi...

leerka

alebo si kup batrafen krem a natieraj 2x denne, mne pomohlo a za par dni som ani nevedela, ze nieco take mam...ale radsej by si mala najprv zajst k lekarovi, vies pre istotu, aspon budem vediet ci je to ono..aj ked myslim, ze ot budu tie kvasinky

levicakrasna

ahoj smutna, to sú kvasinky na 100% ten biely povlak ked maš a pod nim je začervenané a štipe +svrbenie to sú kvasinky..ale mohla si ich dostať aj z prechladnutia, lenže ked s tym nič neurobíš dostaneš nepríjemný výtok a svrbenie bude nevydržateľné. Skús v lekárni: Gyntima čapíky, daj si vždy na noc a uvidíš hned ti to prejde.tu to bylinkove probiotika vyrovnaju ti ph a zlikviduju všetko čo ťa svrbi a pali.aj biely povlak a budeš ako rybička. predavaju 6ks okolo 5eur myslim...

smutna111

A jak to zistim ze to je ono?... myslim tie kvasinky?... bo este stale ma svrbi ale mami mi povedal zee to bude asi z tooho ze mi prechladla... tak neviete mi poradit ze ako to zistim ze su to kvasinky? bo som si pozerala a tam v nutri jee taky biely povlak a ked sa ho dotkenm stipe... :(

kiarka

SMUTNA ...NO MOZES TAM MAT NIEAKE KVASINKY ...STEKLI ALBO TAK AKOBY TA TO STOSKU SVRBELO??RDASEJ HOD NA GYNEKOLOGIU ON TI PREDPISE MASTIKU ALEBO LIEKY