chcela by som sa spytat ci ste otehotneli cez menzes alebo ked ste brali antikoncepciu tak ....dakujem za odpovede
ako ste otehotneli??
OH..DAKUJEM ZA ODPOVEDE JA LEN ZE SA BOJIMLEBO BERIEM HAK A BOJIKM SA CI NAHODOU NEOTEHOTNEJEM LEBO SA TO AJ TAK STAVA ...TERAZ BERIEM ANTIBIOTIKA LEBO SOM CHORA TAK SOM ICH VISADILA TAK NA 2 MESIACE ...A BUDEM ICH POTOM BRAT DALEJ AE BOJIIM SA LEB MAM IBA 16 ....
ked sa obavas toho ze otehotnies aj ked beries antikoncepciu, tak toho sa neboj, pokial ju beries spravne, tak si chranena. treba ju brat v tom istom case, ked zabudnes, riadit sa podla pokynov v pribalovom letaku, a davat si pozor na antibiotika a crevne problemy.
moja manzelka otehotnela cez hak.ale ucinnost bola znizena antibiotikami.len sme si to trochu neskor uvedomili.ale nam to nevadilo.
moj kamarat a jeho vtedy cerstva priatelka otehotneli, ze im praskol kondom.
Ja osobne som otehotnela klasicky, prvy krat ale az po laparoskopickom zakroku a druhy krat hned na prvy sup po vysadeni antikoncepcie.
NO JA VIEM ZE PRI SEXE ALE CI SA VAM NESTALA TAKA NEHODA ZE STE MALI OCHRANU AJ TAK STE OTEHOTNELI ....
cudna otazka....
ja som otehotnela tak, ze som sulozila