Chcela by som vediet vas nazor, ide o to, ze moj praitel ma kamarata, ktory stale rozprava o ku.veni (ze ako sa mi priatel ku.vi)a pod. veci, v piatok sme boli hrat poker a on zase bol opity ten jeho kamarat a hovoril , ze a kto ta fajci(zese o mojom priatelovi), ked vracias na zachode, tak to ma dozralo najviac a som sa zdvihla a odisla...ale priatel z amnou ani nesiel a iba mi volal, samozrejme som ho zrusila.... a potom odisiel este niekam do mesta, kde bol do pol tretej do rana, samorejme s tym kamaratom a ostatnymi... aked som sa ho na druhy den pytala, ze preco si ma nezastal, tak povedal, ze ved naco, to ja som si moc zase pripustila, vobec to tak nebolo myslene, ze vsetci chalani tam sa zhodli, ze som si to vzala moc k srdcu...no co si to tom myslite? inak viem, ze priatel ma nepodvadza, to viem, len ma zaujima, co tymito recami ten jeho kamarat sleduje...lebo mna to anozaj nebavi pocuvat avie, ze mi ot vadi...lenze ked mu to aj poviem, taks tym neprestane...tak uz neivem, co robit....
O CO MU IDE?
Ja by som takeho chalana poslala do haja. Ty ho sice obhajujes, ze to nie on je zly, ale jeho kamarat....ale ocividne mu je ten kamarat asi prednejsi ako ty. Keby bol gentleman, ktoremu by na tebe naozaj zalezalo, urcite by ta nenechal len tak odist a nepokracoval by v zabave do skoreho rana. Urcite si potom z teba este robili srandu, ked si odisla. Je este velmi nezrely. Urcite mas na viac.