chrbtica

zjuzjika

joga a pilates mi pridu ako take iba relaxacne cvicenia na oddych...ja som cvicila vselijake dychove cvicenia a takisto cvicna kde som natahovala cele telo... a napr som si muela spicky natahovat na nohach a take vselijae ine cviky mi tam dali....mylsim tie ssestricky kam sommusela chodit

dalika

zjuzjika no mne pomaha plavanie venujem sa mu aktivne :) skusala som aj pilates ale mna to nebavilo tam potrebujem akcnost tam je to skor relax tak asi tak a cvicim este jogu doma

chrbticka

dakujem baby za vase postrehy, chodila som na skupinovy pilates, ale vraj som ho nerobila spravne a tak mi robil este horsie :( takze sa musim asi prihlasit na nieco individualnejsie. a z plavania je aky styl najlepsi?

moja

cvičiť, aby sa spevnilo vnútorné svalstvo chrbtice, si ešte mladá a bola by veľká škoda, keby si vo veku, ako som napríklad ja/55 mala také problémy, nebudeš môcť predkláňať sa, ale ku všetkému si čupnúť, nič ťažké zdvíhať, šport len bicykel, plávanie, chôdza
tŕpnu mi nohy a ruky, treba sa prihlásiť na pilates

chrbticka

dakujem zjuzjika ja som len chcela vediet, ze ci sa da este v mojom veku nieco s tym porobit? lebo mam s krcnou dost problemy.

zjuzjika

napravit sa trochu da, ale nikdy nebudes mat chrbticu uplne rovnu, viem t o z vlastnej skusenosti, mam skoliozu od detstva, chodievala som cvicit do nemocnice a aj odma som musela a v 18tich mi doktor povedal, ye uz s tym nic lepsie neurobim....takye ma takto odfajcil...teray mam 24...