Je normalne ked ma dieta imaginarneho priatela?

SHAKTI

Keď detičky nemajú skutočných priateľov vytvoria si imaginárnych, ktorí sú presne takí ako túžia aby boli. Súhlas s kuki treba ísť s ním medzi deti, aby si našlo skutočných priateľov a možno mu citlivo vysvetliť, že ľudia nikdy nebudú presne podľa ich predstáv ale tak to je v poriadku, lebo každý človek je iný. Nesúhlasím, že z toho vyrastú, nevyrastú ale nájdu si skutočných priateľov a tých imaginárnych už viac nebudú potrebovať. Ešte čosi, deti vedia byť veľmi kruté aj to je jedna z možností prečo sa uzavrú do svojho sveta a vytvoria si imaginárneho kamaráta.

kuki

podla mna je to normalne...deti maju bujnú fantáziu a predstavivost...nie je na tom nič zlé...časom z toho vyrastie...možete ju dat do školky medzi deti aby mala skutočných priatelov a uvidite

whee_ee

pokial sa neuzatvara a nema vlastny svet atd, tak je to podla mna tiez v ramci normy:))) ak nastanu este nejake zmeny, suhlasim so severankou-psycholog..alebo mozno aj hned, ak chcete a uvidite:)))

severanka, ale fakt:D... a ja vobec ani neviem ako vznikol, ani neviem preco:D..proste zrazu bol.. ale potom musel odist.. a casto nanho spominam :))))

severanka

whee_ee: tak teraz si ma absolútne dostala :D miloval, kukuricum, narodený 10.4.1989, utečenec :D umieram (ale v dobrom smaozrejme)... podľa mňa je to ok... ja som mala tiež všelijakých kamošov imaginárnych, alebo som si predstavovala rôzne situácie so súčasnými kamošmi, podľa mňa je to úplne ok :) nemajte boja :) keby sa vám niečo nezdalo, skočte za detským psychologom, ale nemylsím, že by to malo byť potrebné :)

whee_ee

no.. ja tiez nemam problem s kamaratmi atd, ale ked som bola mensia, mala som im.praitela, cernocha podotykam.. johnyho.. narodený 10.4. 1989 a prisiel sem ako 5rocny so starsim bratom ako utecenci, namojdusu..este som mala aj take detaily, ze miloval kukuricu a mal krasne dlhe mihalnice..preco som si ho vytvorila, neviem:)))ale casto som sa s nim zhovarala... a som normalna:D:D... ale asi by bolo lepsie kebyze ti napise niekto, kto sa do toho lepsie vyzna, ja som si len zaspominala:))