Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

brigada cez leto v zahranici

majus

no ved to, ze ja byx tiez najradsej sla cez niekoho znameho..ja som tak bola v anglicku cez leto -mala som tam sestru, ta mi nasla ubytko a pracu som si uz pak nasla..ibaze sestra uz tam nie je:( ved ja tiez az tak od polky juna, alebo az od jula..skusky treba porobit:))) jaj nex je uz po vsetkyx, inak drzim vsetkym palce co tiez skuskuju:)

tili

Majus ja by som najradsej isla cez niekoho znameho, lebo cez agenturu sa velmi neoplati a ani nemam skusenosti, ale najprv musim porobit skusky, takze najskor by sa dalo ist az niekedy v polke juna.

majus

ahojky tili no ja by som tiez rada sla von, hrozne chcem vypadnut aspon na tie dva mesiace no neni skym.....a planujes ist tak ze cez agenturu?..jaj ludia podme:)

tili

denni toto presne je aj moj problem, ja mam takisto az do konca juna skuskove, takze najskor by som mohla az v juli , niekedy na zaciatku...noo je to dost zlozite....dufam, ze sa nieco podari najst

denni

najhrosie je ze to treba vycestovat zaciatkom juna..a ja mam este skusky...a mne to vyhovuje az ku koncu juna, ale to som sa nestretla este s tym, aby nejaka agentura mala vtedy dobry flek...a tu v presove si nie je ani z jakych agentur velmi vyberat :(

tili

aj ja by som chcela ist niekde na 3 mesiace, od jula do sept., len nemam skusenosti s agenturami a som zatial sama...