Kefa pod pazuchami sa už nenosí!! alebo áno?

wewewe

ja si to nemylim...ale co je na tom take divne?nezijeme v praveku..a ano sprcha je samozrejmost,ale pocas dna ak tam mas porost tak sa ti tam tvoria bakterie a to vytvara zapach..snad sa nesprchujes kazdu hodinu..

holit?

wewewe,
nemyl si pojem s dojmom!
zakladna hygiena nie je o holeni, ale umyvani sa. a pokial sa dotycny sprchuje kazdy den, pouzije deodorant, tak by rozhodne smrdiet nemal

wewewe

holit?,
a ty si z akej doby.. preco by mali byt pupusi...ide o zakladnu hygienu.. a v lete je to viac nez vhodne..

wewewe

netreba robit z toho taku vedu..moj si to holi a v lete sa citi prijemnejsie, menej sa akoby poti lebo mu tam nic nezadrziava pot.. skus mu to tak odôvodnit... nechce ti predsa smrdiet :))

holit?

nechapem, preco by mal byt praclovek???? ved je to prirodzene, ze muz je zarasteny ! nechcite mat z nich pupušov....

mellinda

Musis mu to podat nejakym vtipnym sposobom, potom sa urcite neurazi. A pri vhodnej prilezitosti, napriklad v kupelni. Alebo to odovodnit argumentom, ze z hladiska hygieny je to lepsie, lebo sa mu tam nebudu sirit bakterie, ktore sposobuju potny zapach.

kla.ra

tak mu vlez vecer do sprchy a povedz ze by bolo sexy kebyze to spravi a nieco dobre mu za to slub :) urcite neodmietne :)

severanka

milkaaa: ja som to tomu môjmu povedala asi najšetrnejšie ako to šlo a to takto: "ohoľ sa prosím ťa, vyzeráš ako pračlovek" :D a bolo... skús aj ty :D