Mám 10 ročnú dcéru, ktorá má hrozne suchú pokožku hlavne na nohách. Keď jej prejdem po nohách, je to ako šmirgeľ. Krémikuje sa každý večer po sprche ale nič nepomáha, neviete o nejakom dobrom hydratačnom kréme na telo? Čo hovoríte na dolivu?
Suchá pokožka - dieťa
Ja doporucujem kozmetiku p. Karla Hadka, tak ako pre dospelych tak aj pre deti. Nevysusuje pokozku, nakolko aj v spchovacich olejoch a samponoch su zakladom rastlinne a etericke oleje. Zvlast na detstku pokozku by som nedavala ziadne mydla a penive pripravky, ktore obsahuju tenzidy a narusaju ich prirodzenu Ph.
Ahojte dievčatá,
našla som super sprchové gely a mydlá pre naše detičky aj na veľmi citlivú pleť. Veľmi odporúčam. :) moja mala mala ekzem a veľmi podráždenú pokožku. Vadilo jej veľa mydiel mala rôzne reakcie až kým som nevyskúšala Saponello. Ceny sú super a mávajú aj zľavy ako aj teraz.
-odkaz odstránený-
kubko mal atopicky ekzem. zostala mu po nom velmi sucha pokozka. mazeme ju bepanthenom. obcas aj menalind dermom. nam to velmi pomaha.
Tento problém som mala ja i môj malý syn. Zistila som pozorovaním, že to máme z bežne dostupnej i detskej kozmetiky. Teraz používame na natieranie obaja len bio kokosový olej s prídavkom slnečnicového oleja Tilia a obaja máme pokožku ako mimino. Excipial nám nezaberal a je to len ďalší krém s chemikáliami.
Ahojte. Ja som dcerke na radu doktorky kupila mlieko Lipolotio a s tym sa masti. Sucha pokozka jej presla. Ked sa chce sprchovat dospelackymi treba hladat take ktore obsahuju kokosovy olej alebo jojobovy olej - proste nieco mastne.
ďakujem, si zlatá