Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem Opakovať,ale predsa-Otázka na Poľsko :)

Príspevok v téme: Nechcem Opakovať,ale predsa-Otázka na Poľsko :)
miska__89

Môj Názov témy : Nechcem Opakovať,ale predsa-Otázka na Poľsko :)
No chcela by som ísť do Poľska konkrétne buď do mesta Krakov alebo buď Varšava ísť tam brigádovať.
Nepýtajte prečo nejdem do Anglicka atď...
Mne sa Poľsko veľmi páči aj poľština...a v prvom rade budem blízko domova..veď pre začiatok stačí..ne?..

1.Aká je bezpečnosť/situácia v Poľsku ?
2.Aká tam je mentalita ľudí , a správanie k cudzincom.
3.(či keď viem poľsky budú ma brať za svoju?)
4.Atď....Vaše názori,skúsenosti s touto krajinou....

Ďakujem

sabrina

K tomuto len tolko ze neblazni..ty nepoznas poliakov..su sutazivi,v praci ta potopia,na nejaku sancu na postup zabudni,vlezu do zadku kazdemu kto ma vysoky post,ohovaraju..nie vsetci ale min.90percent..davaj pozor na ten kraj,dvakrat meraj a raz rez,pracujem s nimi v anglicku uz 3roky,viem co hovorim..

janka.pl

aj ja Kraków odporúčam :)
čo som tam bola...hmm..jak v razprávke..milí ľudia...a brigada? , ľahko ju tam najdeš,ved su tam tolko roznych kaviarni......
aj Warszawu odporúčam..veľke krásne moderné mesto...ak hľadaš brigádu..je tam kopec ponuk...bola som tam týžden (rada spoznavam nove krajiny.mestá)
ale myslela som si že poľština je lahký jazyk , no mýlila som sa..je tažký,asle ked ho vieš tak to máš veľké PLUS :-)
p.s. o to bývam v Prešove

majka_

a tie kolotoce... som z presova a k nam zvyknu chodit kolotoce obcas (aj teraz ich mame), ale tie nase sa mozu pred Krakowskymi skryt. krakowske kolotoce boli cosi uzasne som si pripadala jak v rozpravke.

majka_

ja som bola v Krakowe a mozem ti povedat ze mam celkom dobre skusenosti. ludia tam boli celkom mili, ked sme potrebovali sprievodcu na hrad (taky hrad v kostole maju), tak jeden pan bol velmi mily, ktory to mal na starosti a nam vsetko detailne porozpraval (i ked sme mu potom za to zaplatili, ved kto by to robil zadarmo). a celkovo velmi prijemna atmosfera tam bola. vecerny Krakow je nieco nadherne. neviem ci je to tam kazdy vecer tak, ale prave ked sme tam boli, tak sme mali moznost vidiet normalne vozy tahane konmi a uplne v pohode nas zobrali ak sme chceli niektori a urobili nam taky prejazd castou namestia. proste uzas. takze Krakow odporucam. uzasne mesto