Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chodíte na pedikuru?

Príspevok v téme: Chodíte na pedikuru?
erika199

Ahojte! Chystám sa na pedikuru prvy krat a chcem sa spytat ake upravy chodidiel tam prestne robia? Ja by som potrebovala skor nejaku liecivu pedikuru, lebo mam chodidla uz v katastrofalnom stave. Neviem ci som dostala nejaky pliesen v plavarni alebo co to je ale mam take biele flaky medzi prstami na nohach a na pätach ako keby som sa dlho macala vo vode. Nevykopnu ma ked tam pojdem s takymi nohami? Strasne sa za to hambim a neviem kde mam s tym ist..Poradte mi prosim!!

SmolkovaJ

Ahojte, ja myslim že je zbytočné to nejak riešiť proste si tie samozlupovacky objednaj a vlastná skusenosť je na nezaplatenie. :-)

pameladoli

A ozaj to funguje? Neviem si to vôbec predstaviť? Mam tiež dosť veľké problémy s pätami tak neviem , či do toho ísť!

Etelamoricz

Snažím sa ušetriť čas. Nie peniaze, ale čas, pretože mám 4 deti a mám pocit, že jediné čo nemám je čas. Naučila som sa všetko si robiť sama doma. Manikúru, pedikúru - doma mám celý kozmetický salón a všetky vychytávky, ktoré k tomu patria. Samozlupovacie ponožky som skúšala už pred dvoma rokmi, vtedy mi je manžel priviezol z Prahy. Odskúšala som a musím povedať, že ma to milo prekvapilo. Nielen, že to fungovalo, ale mala som na 3 mesiace pokoj. Som rada, že tato diskusia tu je , pretože naozaj som nevedela kde ich znova zoženiem, pretože jaro klepe na dvere a manžel už do Prahy nechodí.

alicka89

Ja som sa nechala tiež zlakať na samozlupovacie ponožky, a teraz už len domaca pedikura je to veĺmi pohodlne a šetri mi to čas.

bubilkova

Ja som skúšala len tieto (viz obrázok) viete či je medzi nimi nejaký rozdiel? Inak som bola spokojná splnili moja očakávania.

Doris37

SAMOZLUPOVAČKY sú fakt dobré. No čo, nasadíš a čakáš. Žiadny problém, koža sa ti zlúpe sama a pol roka není o čom.

gabona1

Ahoj, ja chodím od jari do jesene na pedikúru. V zime sa starám o pedikúru sama, ale nie je to ono. Uprednostňujem suchú pedikúru, nohy sú po nej ako nové:-)

Denisa 7

Ahojte,

Klasická mokrá pedikúra

Spočíva v kúpeli nôh s pridaním osviežujúcich a zmäkčovacích prípravkov. Keď sú nohy pripravené a vydezinfikované, odstráni sa stvrdnutá pokožka na päte, pod prstami, na hrane palca, pod palcom a na bruškách chodidiel. Ostrihajú sa nechty a vyformujú sa zapilovaním. Záverečný krém s masážou.

Medicinálna (suchá resp. prístrojová) pedikúra

Umožňuje komplexnejšie ošetrenie nôh, ako napríklad takmer bezbolestné a nekrvavé ošetrenie zarastajúcich nechtov, mozoľov, kurích ôk a iných neortopedických anomálií pomocou prístroja. Ošetrenie prístrojom si nevyžaduje kúpeľ nôh vo vode. Pravidelným obrusovaním sa spomaľuje nadmerný rast kože a vytváranie otlakov. Ošetrenie nechtov touto metódou je šetrnejšie, nechty sa zbrusujú do požadovanej dĺžky i tvaru, odstraňovanie kurích ôk sa prevádza špeciálnou frézkou a zákazník si väčšinou ani nevšimne, že zdroj jeho bolesti zmizol. Ošetrenie pomocou frézok je rýchle a dokonalé, ide o fyziologický spôsob ošetrenia, pretože nedochádza k porušeniu integrity kože ani k možnosti krvavého poranenia.