Otazka na Ukrajinu

vikuska

urcite to nie je bezpecna krajina, vsade chudoba spina vselijake zivly a bordel, bola som tam 1x a nikdy viac.
hlavne ked tam predsa len pojdete sa tam nevyberte 1-2, ale vacsia partia keby nieco. a oblecte sa jak zebraci pre istotu :)

Mimi323

Ja odporučam, uvidíš iný svet, ak si ešte nebol na UA, Na tvojom mieste by som išla do Kyjeva Cez Mukačevo, Ľvov, Rivne, Kyjev. Oplatí sa yastaviť aj na dedine, to je iný život. Kyjev je zase uplne niečo iné ako ostatné mestá, ako asi všade. Ešte by som poradila nebrať nízke auto lebo ho dodrbeš. Cesty tam nie sú bohvie aké, po Karpaty je to OK, ale ďalej je to horšie. Najlepšie je kupiť Žigulák a potom ho zošrotovať :)
Ak chceš ešte niečo vedieť, tak sa pýtaj. A odporučam aj pred tým nadopovať sa vitamínmi, ja vždy keď prídem z UA som chorá, ale tak jak nikdy, aj keď beriem všetky možné doplnky a bylinky:)
A manžel sa ťa pýta, či si normálny :D
Pred dvoma rokmi som ho tiež prvýkrát zobrala na UA a povedal, že nikdy viac, ale zážitky má na celý život :)

lizanka

byvam blizko hranice, rodicia na nej obaja pracuju, a ti poviem, ze mentalita Ukrajincov-to je riadna divocina, kazdy kto moze ta obabre, nehovoriac o katastrofalnej chudobe a ziv. podmienkach...a ktoresi ukrajinske mesto(zabudla som nazov) ma najvyssie percento HIV pozitivnych v Europe. neodporucam