Co sa stane ked zlyhaju oblicky a nezisti sa to vcas? moze clovek aj umriet?
Co sa stane ked zlyhaju oblicky?
monci24
z toho kruhu sa neda vyjst,preto je to kruh.tvoj manzel ma metabolicky syndrom X predpokladam,cize hypertenzia,cukrovka,dna,obezita,poruseny metabolizmus tukov a z toho vyplyvajuce vsetky ochorenia,nepomoze ti nikto,ak mam pravdu vsetko treba podriadit liecbe obezity
ok, ...chapem, ..
navstivim teda nemocnicu a snad sa najde nejaka ochotna duša, ..
vdaka ešte raz, ..
Stretla som sa aj s tym, ze pacient so zlyhavajucimi oblickami si kupoval nizkoproteinovu muku pre pacientov s fenylketonuriou, tak mu poradili lekari.
monci, niekedy sa daju brozury s dietami a receptami kupit aj v knihkupectve.
monci 24
opakujem to ti musi diabetolog alebo nefrolog nastavit hranicu,dietna sestra ti povie ako jest,napriklad ze fazule moze 6 lyzic a podobne.tak ako ma diabetik jedlo prepocitane na sacharidove jednotky,musi mat aj bielkoviny tak aby si vedela presne uvarit.priklad:mozem zjest na ranajky 4 sacharidove jednotky,zoberiem tabulku od dietnej sestry a tam je ze mozem 50G ovsenych vlociek,alebo 2 krajce chleba,alebo 40 g cornflakes a pod.chapeme sa dufam
karioll:
a ako z toho kruhu von ? ...strávila som na nete pol dňa, a jedno mi vylučuje druhé, ..neviem čo môže a čo nie..:o((
karioll, ale ved furosemid vyplavuje vela draslika, takze zelenina je v pohode... a casto sa hned k furosemisu pridava draslik v tabletach, zavisi od vysledkov.
elviee
to je blbost,telo potrebuje vsetky ziviny a zelenina obsahuje vela draslika,co skodi oblickam,je to zacarovany kruh
Pokial ja poznam recepturu nefrologov, davaju furosemid pri zlyhavajucich oblickach...
takže rastlinne tuky mozu ostat nadalej v strave, aj strukoviny ???....
soľ vylucime, ...dakujem za vsetky rady, ....