mam chut utiect z domu..uz ma to na tom svete nebavi..nemam ziadnych priatelov..resp.ti o ktorych som si myslela ze su mojimi priateli ma zradili vtedy ked som najviac potrebovala pomoct..
nechodim von,pretoze nemam skym..nechodim nikam..nemam spriaznenu dusu..som len doma a doma a doma..obcas si niekam z mamou vyndem..alebo so spouluziackou tak raz za mesiac..neviem kde si mam hladat priatelov..v skole mame kolektiv ako taky,ale to je skola..ja viem,poviete si ale ved sa vyberte raz von..ale to tak neni..moje spoluziacky niesu z mesta kam chodim do skoly a aj oni,dochadzaju takze tak tak kde ich hladat?mam 17 na kruzky sa prihlasit je neskoro..a aj tak,ja som taka hamblivka sama by som nesla....fakt uz nechcem zit..naco??komu budem chybat??rodicom,ja viem,ale ja uz fakt nevladzem..nevladzem ludia..a hlavne teraz potrebujem pomoc pretoze sa liecim s ppp.a depresii.sebaposkodzovania a podobneho svinstva..kazdy ma opusta..NECHCEM ZIT!
zit?a naco
lenze ja dostanem depresiu z toho ked uvidim ako sa ostatni bavia v skupinkac..sama sa prechadzat nepripada do uvahy..:((a kto sa najde??nikto nepride len tak ani ja sa ku nikomu cudziemu nebudem ozyvat ze ahooooj nechces sa somnou prejst??...
ahojte, je to zlé ked človek nemá ísť s kým von, poznám to aj ja, najhoršie je to cez letné prázdniny, žiadna baba v mojom veku v dedine, každý má niečo a nikdy si nenájde čas, a odkedy sa komška vydala, tak som úplne sama, sedim doma, na pocitaci alebo sa ucim do skoly, no nic moc, ale nezúfaj, chod aj sama von, a drž sa. Niekto sa určite nájde.
mam jednu sestru mladsiu ale ta ma partiu svoju.medzi nami je len dvojrocny rozdiel,ale ona je v puberte a je strasne neprijemna to znamena ze z nou nevychadzam..tiez ma nebavi chodit po diskotekach,opijat sa a tak,ale raz za cas by som si rada niekam s niekym vyšla,ale nemam skym...ako vravim..ked idem niekam raz za mesiac s jednou spoluziackou tak to iba prejst sa...takze tak..a je to strasne prezivam teraz tazke obdobie
Ahoj
Ja so na tom podobne. Ale mam sestru, ktorá mi aspoň poradí, keď niečo potrebujem, aj keď nebýva s nami, lebo je vydatá. A maš súrodencov?
Ja mam síce kamarátky asi štyry ale to sú take kamarátky, že by som im len tak niečo nepovedala, pretože im neverím, tiež som sa v nich sklamala takže mi ostava jedine ta moja sestra.
A neznašam ak mi niekto hovorí, že nikam nechodím a aka som tichá!!! Vtedy ma chytí taka zúrivosť. čo je koho do toho, či ja sa budem chodiť opíjať s kamarátkami po baroch alebo nie, lebo asi tak by ma chceli vidieť, ale ja na bary a podniky chvalabohu nie som. Takže si tiež vyjdem iba s mamou do obchodu, alebo sama, alebo idem so psom sama von a to je všetko a nech mi každý vyleze niekam.