bože ludia pomožte mi vyrovnať sa s mojou výškou.. jaa mam okolo 178cm ako pocuvam ze niektore baby maju aj 190 ale jdnoducho aj tato moja výška je uplne na zblaznenie ..od vsetkych som o hlavu vyššia aj co mam partiu tak sa mi mali ludia ,,,a mám velmi dlhe nohy aa nechcem robiť modeling.. ja si pripadam jak modelka aj ked bežim an telesnej abo hocicoô... velklmi mi to vadi.. ja uz nechcem rast a mam len 16... chcem sa zmenšiťť bozee ja som už zufala
Som vysoká
123456789 cista zavist:D my vysoke vieme ako to chodi ja mam 179 a chlapi sa viac obzru za vysokou a peknou ako za malinkou peknou.....ale je jasne ze aj nizke baby maju vela vyhod
co vam drbe ved baby krpate su o nicom co si stoho robite hlavu nechapem vas ja mam 188 a som spokojna nikdy ma nik neprehliadne hehe
ja mam okolo 168-169..cize presne presne kaurat vysku:) teda podla mna...baby podla mna pokial Sa citite dobre tak mozte mat aj 2m a budete sexi:)) lebo s tou vyskou sa v podstate robit neda nic treba sa s tym zmierit...viem ze je to tazke ale casom zistite ze ta Vasa vyska je ta naj na svete:)) aspon dufam
to je blbost, poznam ovela viac muzom ktorym sa pacia prave mensie, a nie zirafy. to vyzera dobre akurat na prehliadkovych molach. ale urcite by som sa za vysku nehanbila, to je fajn, si aspon vynimocna
ahoj,aj ja mam 180cm a som s tym uz zmierena a vekom prislo aj to ze som za tu vysku skutocne rada:)kedysi som sa za to hanbila ale teraz by som uz nedala ani centimeter dole:)bud rada ze niesi ziadny spunt,,chlapom sa pacia vysoke baby..
to mas super...aj ja by som chcela..hlavne kvoli modelingu...spoluzici ta casom dorastu,neboj...
ja mam 183m 17rokov a pracujem ako modelka,v 14 om mala 181 a vsetci mi vraveli ze budem mat 190,tak som sa bala ale nakoniec som sa od vtedy vytiahla len o 2cm,takze sa nestrachuj vyska 178 je uplne v normale!
Je to super budes pekna kocka, len sa nehrb a nehanbi sa za to vela zien Ti zavidi.
hehe ja som mala ten isty problem v tvojm veku a ako je to teraz? teraz sa divam na svojich kamaratov alebo dohora alebo su rovnako vysoki ako ja:) to prejde neboj. A vysku mas super