Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priatel ! (?) gambler, zavislak (?)! :((

Príspevok v téme: priatel ! (?) gambler, zavislak (?)! :((
trapim sa pre...

trapim sa kvoli priatelovi, sme spolu uz takmer 3 roky, no ma isty problem (ktory si vsak on nepriznava), sice som mu doposial nic nenaznacila, nepovedala, vsimla som si, ze kazdy den chodi hravat poker za peniaze. Co sa hry tyka to mi nevadi ( i ja si sem tam zahrajem) ale strasne ma mrzia tie peniazky, kolko na to vyhodii... Dokonca pytal aby som mu poslala ja z uctu (kvoli mame, aby nezistila, ze sa mu mina z jeho uctu), inokedy tvrdi ze je financne na dne (doteraz som netusila preco, az kym som si dnes nevsimla ze to u mna hraval skoro cely den a stale tam hadzal 10€) :((

hrozne ma to trapi, nepije, nefajci, ale hraje za peniaze?!! :(( da sa to tolerovat? bojim sa buducnosti, co ak nedokaze setrit, peniaze su tak dolezite, s nimi by sa nemalo "hrat" :( ja som strasne setrna, mam malo peniazkov, no i z toho si viem co-to nasetrit, bojim sa ak budeme raz svoji, bude marnit peniaze a mozno vykrikovat ze su to jeho (teraz mu to nemienim povedat, lebo nezdielame spolu financnu "schranku" ... ale ja myslim do buducna a mam strach...

v minulosti mal problem aj s automatmi, kym jeho kamosi pili, on nemoze, tak on daval do automatov-rodicom sa to nepacilo a teraz o jeho novej oblube ani nevedie.

Poradte mi, povedat mu to nepoviem, lebo ho poznam ze tato tema je prenho najcitlivejsou temou a neviem ako by ten rozhovor skoncil, mozno aj rozchodom, jeho rodicom to tiez nepoviem, tak ako to vyriesit? ... alebo cokolvek ine, budem rada, ak mi napisete aj vlastne skusenosti.. dakujem

jajka001_

netrap sa a rozid sa s nim...ked s nim ostanes, olutujes. daj mu na vyber, bud ty alebo gamblerstvo..a uvidis ci lubi teba alebo svoju zavislost. so zavislakmi sa nehraj. potopia ta.

trapim sa pre...

asitak - vies, ono nie je lahke zacat takuto temu s nim, totiz ani o beznych veciach sa endokaze porozpravat,stale sa uraza (naposledy preto, ze ja som chcela pozerat iny film ako on, nastval sa a siel prec),a pritom som sa chcela dohodnut na kompromise, ze teda nejdem ani ja pozerat, ale ze budeme nieco robit - nie, nastval sa a isiel domov... a kebyze som tu temu zacala (o pokri) urazil by sa maximalne ako sa len da s "domnienkou" ze som ho totalne urazila, ze si myslim, ze je zavislak ... ono to tazko vam to tu vysvetlit na nete, priatel je komplikovana povaha,...a preto netusim co robit... (aj ked si uvedomujem, ze jedine komunikacia by to vyriesila)

a co sa vyka "vyberu" ja / poker. Tak to by ma poslal asi kade lahsie (teda neviem, ale si myslim), lebo by sa zase urazil, a tvrdil ze je pod papucou, nic mu nedovolim, obmedzujem ho a neviem co este :(

je to vsetko take zloziteee...

fgf

nechapem ako moze niekto podlahnut gamblerstvu...ja som si naschval zahral na internete tie klasicke hazardne hry za virtualne peniaze a vyslo mi, ze do plusu sa po mnohych pokusoch nedostanete, maximalne(co by bol este ten dobry pripad) budete mat tolko penazi, ako na zaciatku

ja by

ja by som to nepodcenovala, navstivila by som psychologa, je to prvy prejav zavislosti, teraz mozno vyhrava, je to prve stadium, ale ak sa dostane do levelu kde uz bude aj prehravat a vravis ze uz si aj pozical od teba, ries to razne, pretoze v buducnosti mozete mat velke problemy, a to nechcem strasit, ale poradit..

asitak

hlavna je komunikacia povedat mu co ta trapi...on nieje jasnovidec...mysli si ze tebe to neva ked sa neozves...

a ked po rozhovore bude stale taky daj mu na vyber bud ja alebo poker za prachy...

ked mu ide o hru nech hra s tebou doma :-) no nie? a nech zaraba peniaze radsej inou formou