ahoj!robim prieskum o zarobkoch,prosim uvedte aj zamestnanie a ak budete chciet tak mozete napisat aj vas rozpocet,dakujem:)
Kolko zarabate?
dojdite sem brigadovat :) poupratovat a tak :)travu pokosit, chodniky opravit, vraky odtiahnut, hned tu bude krajsie
janka, tiež by som tadial v noci nešla..keby som nemusela :-/
lenže školu si nepresuniem, grrr... neznášam to tam
jankaaa...vas museli velmi v skole strasit tou petrzalkou :D
omega, a ktoréže sa ti tam zapáčili?
Ale mate tam pekne vysoke budovy v Bratislave :)
zaujimava teoria...tak to ti teda neviem povedat :DD...a ta depresia...asi len zlozvyk...a nechapem..ze vela svetiel...a co chces tmu ???...si zatiahni rolety :D
tak petrzalka , to je jeden velky hnus .. a veruze sama by v noci by som tam urcite nikdy nesla
omega, to je len tvoj nezvyk, lebo petržalka, to je fakt riadna betonova džungla.... a ja ako slušné mladé dievča sa tade sama ani nešpacírujem, lebo pravdu povediac, aj sa bojím.... je to predsa len niečo iné, ako malá dedinka
bingham a ty si z Petrzalky? Pocul som ze to vzniklo tak, ze Peter z Alky prisiel tam a kupil to tam a potom to pomenoval Petrzalka :) Je to fakt pravda? Mimochodom, mne sa ta Petrzalka zda byt taka depresivna v noci. Alebo zahadna, tazko povedat, Prilis vela svetiel z okien a panelakov po kope.. Alebo je to len nezvyk ?
aaaaa, orava to krásny kraj ....